Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zadnja 4 mjeseca u Njemackoj umrlo 427 od COVIDa - a 115.000 od srcanih bolesti - a 76.667 od raka !!!
@AmarVisoko Lazov si, samo u junu umrlo 432 a jun je samo jedan od tih zadnje 4 mjeseca koji ti pricas, moj izvor informacija je https://www.worldometers.info/coronavirus/country/germany/
@AmarVisoko Sto lazes neobrazovani?! Na zvanicnoj stranici Robert Koch Instituta imas redovne i pouzdane informacije o covid-19 pa i o smrtnim slucajevima po republikama. Evo ti pa citaj ako si vican ijednom straNJskom jeziku. https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Fallzahlen.html
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Logicno, sad ce prehlade, gripe i ostale zimske carolije, a to ce sve biti korona, pas vam mater !!!
Za Novu Godinu su praznici. Spomenel ko koronu i zatvaranje granica je*acu mu ma*ku licno
Zemlja blagostanja za radnike na bausteli..zemlja narodnih pjevaca..turiranja i urlikanja seljaka iz dijaspore kad ljeti dodu..zemlja pijancenja izdajnika tokom rata..zemlja incesta tokom rata svako sa svakim svojim..nego se to krije..ankete kazu da je puno nasih djevojki silovano od blize familije..ili je vec htjela da je amidzic buba..ankete govore da je najvise nasih zena bilo silovano ..miskarci tuce droge pijancenje..seljadija se domogla Njemacke..zemlja uzasa.
Ma živjela namma Njemačka samo, to je naša sudbina
Pa naravno da ce biti, ulozene milijarde u vakcinu koja je spremna za distribuciju i koju treba prodati.Panika, uzbuna i onda ce oni izaci sa saopstenjem da imaju vakcini i da ce otici sve u p.m. ako se ne vakcinisemo.
Svi ste vi masoni
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada su prvi barovi u Zagrebu uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion)
Naprezu se brojevi da bi sto vise ljudi primilo vakcinu
Bliži ti se kraj mama Merkel Izdrži još malo nečeš još dugo
Ovi sto sw uzdqju u mandel brqvu, zlurado vam nadanje, od tog nema nista. Kihalo i kasljalo se uvijek.
Isto tako bi mogo bit 763, haj ne seri.
kako je kineska komunisticka partija (prijatelji A Vucica) sakrivala podatke o virisu ----- http://theontariotimes.com/chinese-virologist-reveals-coronavirus-cover-up-by-ccp-exclusive-interview
Pa i sa tom brojkom bi bili procentualno s nama tu negdje... Toliko o tome koliko nas boli briga za koronu...
Uh teško nama u Njemačkoj. Uz pranje švabskih guzica, šupica u kojim zivimo, auta na kredit, friziranja i zubarenja dva puta godišnje kad se ode u Bosnu sada nas i ovo snađe.
@polat alemdar Jarane nije valjda da ne kontas sarkazam? Ja evo u Bavarskoj na CNC i lagano klixam a sto se tiče zubara pojma ti izgleda nemaš ovdje ti je sve bolje samo što se mora dobro platiti.