Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto kad toliko Njemačka vjeruješ u vakcinu zašto su farmaceutske firme bez odgovornosti, kad silite narod na nešto što ne želi zar ne bi neko trebao preuzeti odgovornost za moguću posljedicu
Naivna buranijo da znate šta vas čeka povješali bi se po banderama. Nikad bolju odluku nisam donio, uložio u selo 2002 godine napravio svojim rukama sve od male hidroelektrane do farme da ne zavisim od vas jer ko je vas upoznao "ni pakao mu neće teško pasti". Sve su ovo samo iskrice velikog vatrometa. Na kraju da vas pozdravim s poznatom bosanskom - j*ebite se klošari.
Haj ti seljak ostani u šumi i odakle ti dozvola za mini HE
A pocelo je samo dvije sedmice da oborimo krivu.
Ovo je sve priprema za obaveznu vakcinaciju. Ja sam primio 2 doze moderne. Nakon prve doze nisam nista osjetio, nakon druge doze sam 2 dana muku mucio, to je proslo, ali barem nekih 10 dana sam osjetio nagle i jake otkucaje srca, protrese krevet kad dodje to. Nisam siguran jel od vakcine jer zivim nezdravo, ali kako covjek sad da primi trecu??? A na kraju ce se morati, vidi se na terenu u kojem pravcu Njemacka ide. Svi da prime 3, ko odbije ostace bez posla i svega na kraju.
A gdje su sada oni sto stalno vicu: Sto nas Austrija ili Njemacka ne okupira.....
Mozda brojevi rastu,jer je vakcinisanima unisten imunitet,a ostalima zbog stresa i zbog izolacije imunitet je oslabljen.Stavi nekoga ispod staklenog zvona i taj ce nastradati i od obicne prehlade.A maske,koje sprijecavaju ispravno disanje takodje urusavaju imunitet.
E jesi doktor, ajde prozbori još koju mudroliju
@fbUser1607633581..jesam doktor.Pitaj sta te jos zanima?
Idi tetka više u p.m. Prvo moraju da se vakcinišu, sad vakcina ne znači ništa, i vakcinisani i nevakcinisani moraju da se testiraju. Pa idi više nestani, samo nebuloze pričate.
Mrš baba u penziju
Niko ne spominje koronu, samo ove Švabe zajahale i ne silaze
Ljudi probudite se , hoće da Vas sve pobiju zar vam nije jasno. Moramo se dići svi
Ti se digni, ja ću biti na sigurnom, vakcinisam sa dvije, uskoro tri doze...
šta se ti javljaš otišla si u peMziju
Obavezno vakcinisanje i gotovo!
Sad znam zašto nikad nisu obznanili Hitlerovo hapšenje, ni pokazali tijelo. Lik je odradio posao, napravio uspon, pa pad, pa je nestao bez traga. I ova njegova vrlo bliska rodica radi isto. Uspon, pad, nestaje u mirovini, ili bez traga.
Hahahahaha, pa kako ne rade. Tamo se nose one ffp2 maske u zatvorenom prostoru, postuju se pravila maksimalno, pelcali ste 70% stanovnistva. WTF koje lud
Haj bona u penziju i uživaj. Dosta je i tebe više bilo...
Sta bi babo jedna jos zatvarala ljude?