Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otvoriće vrata EU za sve izbjeglice iz Afg. i kad dođu do BiH, Hrvati će napraviti ogradu i eto multi-kulti milionskog Bihaća
Kasni Merkelova. Aerodrom u Kabulu je zatvoren i tih 10.000 ljudi su nedostupni, ali će Nemačka dobiti odmah, u zamenu, dva do tri miliona migranata.
Merkelova je izgleda presla na islam cim ih stalno dovlaci vamo.
Eto azila i eto muslimana po Evropi. Stvarno ce se obistiniti to da ce je muslimani preuzeti i to izgleda bez rata 🤷🏻‍♂️
Neće ovo tako lako proći.Ideja da se amrikanci povuku je ideja trumpa.Tog senilnog smrdljivca i idiota koji ne moze da shvati stvari koje djeca u skolama na nastavi shvataju,a gura nos u politiku svjetsku.Nisu iskljucene ni mogucnosti teroristickog napada na ameriku stim da taliibanni sada imaju najmodernije americke,njemacke i nato letjelice,oklopna vozila,tenkove i radare.Ako se to desi,jedno je sigurno-u americi ce buknuti nasilje a bajden biti skinut.