Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira koliko Nijemci bili zadovoljni politikama desnog centra, vjerovatno im je i dosadilo. Dakle, sljedeca vlada lijevog centra je izvjesna, makar i socijalisti i zeleni vise ni rijeci ne progovore. To vam se zove demokratija. Nikom ne treba dozvoliti da predje 20 godina na vlasti, jer vlast je droga, a drogirani ljudi nisu u stanju donositi racionalne odluke.Smjena vlasti je zdrava za svako drustvo. Ne treba biti Srbija.
Srbi su od 1990. promenili nekoliko vlasti a vama vlada nasledna dinastija u kalifatu
Nadam se da ćete biti poraženi 26.9. klošari diktatorski.
nas coek iz zavidovica!
Ja ne znam šta da hitler vidi kakva je sad njemacka
Hebo ti hiller staru u šupakk
Ni slova o tome šta dogovoriše teta Merkel i car Putin. Izgleda opet Rusi pustiše neke niz vodu samo da sačuvaju Krim i naravno gas za Njemačku.😂
Inace bi im Nemacka uzela Krim i kupovala 6 puta skuplji americki gas...
Samo Zeleni ili socijalisti u Njemackoj. Dosta je 16 godina vladavine CDU-a i CSU-a.
što ba ugasiste komentare na Džekinu Olivu, jeste neki
Ne ostavljaj me sad u ponoru bez dna Budi sa mnom još mi triba svitlost tvoja Ne ostavljaj me sad dok preklinjem te ja
budi sa mnom mir da nađe duša moja
jel to neka pjesma od bore drljače