Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo klix pravda Izrael zbog ubistva petero djece?
Trojanci nas zadužili za milijardu i po a niko živ pojma nema u šta i za šta, osim što znamo da ke otišlo za Kabirijev Aluminijum i Glamočke Kosidbe a ovi moji se sikiraju za Gazu i Hezbolah dok arapi gledaju kojeg će fudbalera za milijardu kupiti. Šta reći na to nego sumrak realnosti. Preči mu drugi od njega samog.
Da Bog blagoslovi slobodarski Izrael.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
jadni muslimani amerika je to
Goloruki,samo rakete imaju
Koji je ovo eliminisan po redu? Nema mi telefon toliko memorije.
Jeste li 100% sigurni da je ubijen??
Što Amerika malo ne potraži ratne zločince koje je sud BiH osudio i koje krije Srbija .
koji supljatori
Zamisli da Bosna raketira susjednu drzsvu ili neko iz Evrope itd. Da li iko moze objasniti ovo sto radi Izrael? Sta je ovo?
Koji sadizam i drskost. Ubijati gradjane druge drzave bojevim raketama
Kako ovi novinari sistematski pravdaju i brane zlocine rezima. Nevjerovatno
Špijuni iz redova Libanonskih muslimana na vrhuncu zadatka
Špijuni iz redova muslimana Libanona na vrhuncu zadatka
jednog ubiju pojavi se novih pet koji ga zele naslijediti i boriti se protov izraela
Unište čitav grad i kažu ubili su koga su gađali....i još 5000 ljudi. Logika izraela koju ne možeš koristiti protiv njih jer to onda nije u redu.
Stvarno? I Amerika ga trazila?! ... Boze Dragi!
Preseli komadant
Jeste vidjeli kako je sve uigrano i kako se rat iz Palestine prenio samo na drugu stranu zbog pritiska islamskih zemalja i moguceg saveza. Mjesecima su prije provocirali Hezbolah, jer nemoguce je nastaviti ubijati jedne toliko dugo, ali ratovanje protiv nekoga ne smije stati i da se proizvodnja naoruzanja i prodaja zaustavi. Tako se prekidaju ratovi ratovi u svijetu, izazivanjem drugog zarista
Amerika i Izrael su ista znat već šta.
Zlo
Ovo moj komsija