Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix uopce nije prenio vijest solarnih opservatorija u kosmosu da je ovog ljeta bila najjaca sunceva aktivnost u zadnjih 25 godina a najjaca 12. jula ove godine. Niko sklon klimatskoj agendi ne pominje aktivnost Sunca vec staklenicke plinove a ocigledno je da Sunce ima najvazniju ulogu.
Ovo je godina kada je Zemlja najbliža Suncu, taj jedanaestogodišnji ciklus je bio upravo ove godine tako da, ništa posebno čudno.
ne rise, staklenicki plinovi i ljudi sa svim svojim krcenjem suma paljenjem i zagadjenjem isto imaju efekta na klimu
Djaba vi najavljujete, nas će opet iznenaditi.
Taman da se rezerve vode bar napune da ne ostanemo bez vode
kakvo je ovo zahladjenje, a globalno zatopljejjenje na ssnazi
Sladic sad najavljuje kataklizmu sa snijegom a prije deset dana nastavak vrelina i topli septembar. Najobičniji šarlatani
Dok ti sjedis u svom domu i palamudis, lik otišao da studira Master Londonu. I ko je tu šarlatan?
E pun mi je kufer ovih prognozera, sad ce I onaj Sladic pocet pametovati
Jestel svjesni sta znaci termin "prognozirati"? Covjek radi svoj posao a posao se bazira na prognostičkum modelima i vjerovatnoćama pojave unutar povratnog perioda al sta bi ti znao o tome?! Lupetaš.
Super
Mogli ste gledati aktivnosti aviona citavo ljeto upravo sa ovim celijama koje stvaraju kapljice. Sada kada tih prirodnih celija ima dovoljno, jer je jesen i trebaju prirodno da padaju kise, oni ce dodati i one avionske i eto to prekomjeran broj celija i katastrofa.
Mogli ste vidjeti aktivnosti aviona citavo ljeto upravo sa ovim celijama koje stvaraju kapljice. Sada kada tih prirodnih celija ima dovoljno, jer je jesen i trebaju da padaju kise, oni ce dotation one avionske i eto to prekomjeran broj celija i katastrofa.
Sta rece jadan ne bio. Ako ti sebe razumijes evo ti sve pare svijeta.
Evo vjetar bogme već sad pohladan po cvalikama puše, a još neki dan prženje na maks.
Po čemu puše vjetar?
Cvolike.
Suti samo nek je toplo more za kupanje a pusti to sto je vise energije i jace isparavanja i padavina