Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba stati na tu loptu integracija, koji ce nam hepek ta bitokratska neman
Ova EU je ubila nadu svima nama koji smo taj dan čekali, a nažalost shvatili da je to samo pusto zamajavanje. BiH nema kao pola jedne opštine u EU, a pripremaju se kao da Indiju treba da puste u uniju.
Ruski uticaj na Balkanu jača, BRICS jača i izvjesno je da BRICS želi u Evropu preko Balkana. Ako ne uđemo u EU u narednih godinu ili dvije, kasnije će biti kasno za bilo kakva proširenja.
OPET AGENDA
Hahahaha to su nam govorili za 2007!
Pozvao je na """ubrzanje""" procesa proširenja EU ALI TO JE DO 2030 a do koje bi godine pojedine zemlje ušle u eu da nema ""ubrzanog proces""" hahahahahahahahahahahaha
Sugradjani ajmo realno jesmo li mi obicni zitelji spremni za ovo?? Kod nas mozes vidjeti kao normalnu pojavu npr stane covjek ispred pekare u jednoj ruci kesa,a drugom HACE nos i onda ono otrese prstima ,a ono se zavrti kao laso i frkne ga u izlog u drugog sugradjanina itd.Nismo realno mi dalje od amebe
Pa ono 2030 ulaze Srbija CRna Gora Albanija a Bosna ce ostati u ghettu kako Sda i zeli
Lol ... Do 2030 ni EU nece postojati
Do 2030 je moguće, prije 2050 nije isključeno a poslije 2070 izvjesno.
Moze on izjavljivati sta god hoce, za par godina nece biti tu i niko ga se nece ni sjecati. Merlel je prije 20 godina govorila da cemo uci za 3 godine.