Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je on meni kralj. Da se ne igra sa ljudskim zivotima gotivio bih ga. Hoda po banketu i slika se po hodnicima da bi narod vidio kako je on vazan. Pa ovo su cak i influenseri prestali raditi hahaha
Najjače mi sad kad je Erdogan dolazio pa gurnuo stolicu između Erdogana i Vučke da se samo uslika da se može pričati o tome, jer ona njegova stolica je bila dodana ili kad je kod Putke otišao pa ga krenuo grliti i Putin se izmakao jer je skontao da ovaj to radi rade kamere
Ide on kod Putina 3 puta godisnje. A ovo nisu nikakvi hodnici.
Đesi lopove
jel on ono sve druge napada kao nečije poltrone , ulizice itd, pakšu
Antonio morao guglati ko je Dodik
Samo da mu nije poklonio sta ukradeno eto opet novog rata
Fascinantno je kako botovi izrazavaju cudjenje, kako mi ne vidimo nasu perspektivu u BRICS-u, a oni, nasi podstanari, traze buducnost za sebe i svoje porodice na Zapadu.
jestel se poljubili 3 puta u obraz, inače to nije to
Krčkaju se u kazanu...
Pametan
jel on ono sve druge napada kao nečije poltrone , ulizice itd, pakšu
Zahvaljujuci Dodiku snjoke placaju najjeftiniji gas u Evropi. Setite se toga kad se budete grejali i recite hvala.
pakšu, miran, u kućicu
predsednik Mile jos jednom potvrdio da je najveci vizionar, politicar i drzavnik u JI Evropi. Danas susreti sa brojnim predsednicima, Azerbejdzana Alijevim, Putinom, Erdoganom, ministrom Lavrovim, gensekom UN-a Gutieresom...Bravo Mile!
Dasta! A benefite tih sastanaka osjecaju gradjani Srpske, ekonomskog tigra. Imam dojam da ide tamo samo da se uslika i doma.
@fbUser ekskluzivni intervju predsednika Mileta za rusku državnu televiziju Rossiya 1 https://www.youtube.com/watch?v=zoLEsJc-fEw
Dobro ih je i nepovratno oslijepio, ali to je posao svakog političara, vladara, oduvijek i zauvijek... Ali; ničija nije do zore gorjela...
Dodik je sada njima domet!!!
Koji kralj, bilo bi tuzno da nije smjesno. Svatko normalan razumije da tip farba oci Srbima i siri netrpeljivost na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, a sve radi vlastitih interesa. Nevjerojatno je kakvi kadrovi odlucuju o nasim zivotima (U Hr, BiH i Sr).
Vi ste jedini u BiH koji nikoga ne trpite.
Dodo ko Hana Hadžiavdagić juri po holovima sastanaka i hvata poznate face za slikanje!
Još ako im je zapjevao, onda je žurka bila potpuna.
Miletova spoljna politika postaje sve gora i gora. Briks je mrtvo slovo na papiru bio i bice, jedan Brazil izbjegao taj samit a Dodo ide samo da inati zapadu a narod trpi.