Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Karadzic govorio za Bosnjake - evo nas tu smo i svjedocimo istinu i pravdu.
Otpor okupatorima izgleda ide veoma dobro! A ovi ne smiju ući u Gazu samo bombarduju.
ispravka komentatorima...ratku mladicu je pravo ime sratko...
Jedno je masakrirati žene, djecu, starce a nešto sasvim drugo boriti se vojnički, ulicu po ulicu, zgradu po zgradu. Sačekajmo malo da uđete u Gazu, ali bez upotrebe hemijskog oružja koje već koristite! Uvjerite nas koliko ste hrabri, a da niste humani i da ste genocidni to već znamo i cijeli svijet to zna
Ako udzete u Gazu znate da ste svi gotovi,pobice vas ko janjad
Svakako. Ovaj kostur kada govori o Hamasu, misli na obično stanovništvo, jer njih samo i bombarduje.
Pa ima 7 dana prijetite. Sta je reci, ne smijete?
Ako se to desi, govorimo o bar 20 000 civilnih žrtava. Čak i ako zapostavimo humanitarni apekt toga, misilim da tako nešto ne može biti ni u čijem interesu. Na žalost, bojim se da će se situacija upravo u ovom smjeru dalje razvijati. U kojoj mjeri samo, teško je reći. U najgorem slučaju, može biti kao Alepo prije par godina. Konstantno bombardovanje, itd. Uglavnom, Neće na dobro.
Kad udjete nece ni izac, pripremite sanduke.
Možda nekim čudom i uništite Hamas za tri mjeseca, ali zar mislite da time završava palestinski otpor pa i militaristički? Zato vam Amerikanci poručuju da ne ulazite jer pravite sizifov posao koji traje 75 godina. I nekada je bio samo PLO, a sada ih ima desetak od Iraka i Sirije preko Libana do Jemena. Ovo što radite trnutno stvorit će barem još jednu.
Cionisti na granice prije 1967 god. i miran bliski istok.
Bog zna koliko tunela ima ispod gaze i gdje su sve. Samo kad im pocnu izkakati ko prikaze u sred noci.
Neće biti ni cionista,Palestinci imaju pravo na obranu.
Najavljujete invaziju, ko real madrid Live na tik toku!!!
Nevjerojatno da ljudi ubijaju djecu pod izgovorom da Hamas se sakrio iza njih.jos nevjerojatnije je da to podrazava njemačka i EU o USA se vec zna.svi koji pričaju i pravdi i demokraciji rade suprotno tome. Free Palestine
Neće druže biti Vas vjeruj mi
Allah vas ponizio na oba svijeta.ABd...
Cionistička genocidna paščad 🙂