Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobili ste najavu od Amera da vas Rusi napadaju. Prije tri mjeseca ste trebali mobilizirati rezervni sastav vojske I opremiti ih. Uraditi vojne obuke. Vama ulaze Rusi u Kiev vi pozivati narod da im dijelite oružje. Dakle, dosta ste okasnili s odbranom. Sad vam je napametnije da odredite sta ce te braniti a šta prepustiti, jer sve ne možete sačuvati. Morate čuvati Kiev i Jug, istok prepustite.
Kako su se pritiskom dugmeta prešaltali sa plašenja ljudi kovidom, na ovaj unaprijed dogovoreni rat. Zavadi pa vladaj.
vi takvu ste mi najsmješniji, kad mislite da sve neko nešto dogovara na većem nivou. Previše je ovo heterogen svijet za takve dogovore
Bez vasih resursa tkz eUrUpa nikad nece biti sigurna.
Bosna, Moldavija i Finska se brane u Kijevu.
Kad zavrse sa Ukrajinom eto ih preko Bugarske da izadju na jadran.Uveliko su pripremili i Hrvatsku.
Tacno mi u BiH smo sledeci ja vec pisem 5godina Veliko je nesto smisljeno i u planu Rusije i Kine jer malo malo Dodik i Vucic u Rusiju
Bačena koska ljudima da se glođu zbog Ukrajine, a ovi na vrhu sve dogovorili, i kad će početi, i kad će završiti. Ispod žita zajedno rade na digitalnim potvrdama koje će nas sve pretvoriti u robove!
Evropa se brani u Ukrajini, onom monstrumu nema kraja. Što mu više uvode sankcije on je sve agresivniji i to vodi samo u zlo.