Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja jesu ovi ložioničari iz zapadne Europe, što ih nalevatiše da izginu i sravne ih sa zemljom. Bitno je da plin ide uredno sa istoka na zapad!
Zahebali se debelo sa hrvatskom, madjarskoj i nažalost. Teško da proširenje krene. Hrvati žive ispod kurda po prosjeku a u sred EU.
Lijepi moj Misko
Vi austrijanci ste već obilježeni
Pa prvo bi trebala BiH ako ce se vec ulaziti preko reda
Austrija je inače na spisku zemalja koje su naoružavale rusiju preko rupa u zakonu
Hićo je bio Austrijanac
Opet Milanovic u pravu, rekap je da si ukrajinci navuceni na tanak Led od strane EU pojedinaca i Amerike ( nahuskani) al posto je to Milanovicevo misljenje u BiH je odma to pogresno i osudjeno od Talibana iz BiH.
Milanović bude često u pravu, konkretno je u pravu za ovo što kažeš. Nekad i fuli, ali to je druga tema
"There is no moral center in Europe. When did in the last two centuries have the French or the British or the Germans on the Belgians or the Italians moved in a way to unify what continent to stand up to this kind of genocide? When have they done?..."
Alexander Schallenberg is rigth wing... so it is not a big surprise
Više nema ljevice i desnice, ta je priča davno završena. Kako su se tkzv demokrati, liberali, ljevičari.. ponašali za vrijeme korone...🤮 Teški fašizam i rad za farmaceutsku mafiju
Bravo, prvo zemlje Zapadnog Bakkana pa tek Ukraina.
jel to onaj isti , što je rekao da BiH nije mjesto u EU ? Ćovjek vozi isti film.
Moze Ukrajina bet USA glumca Zelenskog.Moze i BiH bez ovih koje svaki put biramo.Ovo je stav i Nemacke.
Evo šta se dogodi kad ne dobiješ dovoljno po hitlerovskoj pizdi. Sjetite se samo da su i oni bili podijeljeni na 4 okupacione zone do 1950-ih - valjda ovo u znak zahvalnosti Rusima što su brzo otišli
Koja ste germanska stoka. Ako ste ista pokazali u ovom ratu to je da vam 1 euro drazi od zivota 1 ukrajinaca. Pa onda drzite pridike o moralu i kršćanskim vrijednostima. Jos uz to se krijete iza priče o balkanu. Sramota
Jašta, fakat, za € mater bi prodali, a kamoli nas neke tamo
4 godine agresije i razaranja kompletne zemlje smo imali, 100 000 ubijenih civila, genocid i pokušaj istrijebljenja kompletnog naroda, pa nas još nisu primili. Ne očekujte Ukrajinci od licemjerne EU koja ne može čak ni naše uzurpatore da sankcioniše vruć hljeb. A sebe nazivaju civilizacijom.
Ukraina je osuđena kao i bosna evropskim licemjerstvom i ruskim fasizmom. kod nas ustaskocetniickim divljastvom fasizmom nacizmom i rasizmom pa i antisemitizmom...
Evropa gleda svom prknu selameta.
Austrija svakako je EU parazit. Sa blazom nacistickom slikom
čuj ovog glavonje, pa da, toliki je eu parazit da dok jos nije bila u istoj duplo se bolje u njoj zivilo..
Sad se ppokazuje licimjerno ponizavanje Ukrajine , prvo ih navucete na tanak led sa clanstvom u Evropsku Uniju i Nato i onda ih ostavite dase bore protiv jake Ruske vojne sile .Donekle ima Milovanovic pravo neko ce biti odgovoran za Ukrajinski rat.