Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Porašće mu popularnost
Volim ovakve teme ,narocito osobe koje komentarisu a nisu vidjele ni Austriju.Ja kad dodjem iz US u rodni kraj ,ljudi mi drze predavanja,koliko zaradjujem,skolovanje,zdravstvo ,sistemi itd. Ja samo gledam i smijem se. Pojma nemaju.
Zasto Trump nije zatvorio Hilary 😂😂😂😂… wow
https://www.history.com/news/trade-war-great-depression-trump-smoot-hawley
Eto koga interesuje neka procita....
E hoce ga demokrate popusiti u Novembru Trump 2024 !!!!!
Hoce al ukuuurccuu
ma kako god 24 on uzima izbore ovaj deduka sto pada s bajsa nema sanse
Trump je hteo da spreci klanje srba. Svi hoce samo da kolju srbe, pa onda da ih cepaju, pa onda ka ih kuvaju. Trump cuvaj srbe jer mnogo ih kolju.. a ti bre to to znas i zato hoce da te oni uniste. Mnogo si dobar covek.
Trump jadan ne može zaspat samo misli kako da “spasi” srpsku nejač
Trump: " Ko god se brani šutnjom (poziva na peti amandman) 100% je kriv". Isto Trump jučer:"I plead the fifth"
nije trebao uzeti one tajne dokumente o pripremi za napad 11 septembra na blizance...sada ih drzi u saci...inace bi ga cia fizicki eliminisala...
Mislim da je za ovo sve krivo muslimansko političko Sarajevo