Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi njima dali lijepu i veselu almu,a oni nama uplasenog i zabrinutog incka
Inzko je Slovenac!
evo kada joj istekne mandat u Austriji posto je toliko vole u BiH nek joj SDA ili NiP ili ko ce tada biti na vlasti ponudi ovdje mjesto ministrice ? sta mislite ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aferim Alma nek crknu dušmani ti si prva pokazala kako treba da se Auslander uključuje u politiku bez obzira odakle dolaze . Čuvaj nam se svake mrake ima što ne misle kao ti
Seljanka nema pojma kako se zove zemlja gdje je rođena,kaze "Bosna" umjesto Bosna i Hercegovina,a svi se ljute kad Hercegovac kaze Hercegovina odmah ispada da žele da se odvoje od Bosne
Alma je to što jeste zbog Austrije. Ovo je i poruka onima koji se još premišljaju da li ići ili ostati: ne brinite, vaša djeca mogu biti ministri u Austriji, Švedskoj ako ulažete u njihovo obrazovanje a ne u kuće i imanja po Bosni.
Lijepa, pametna! Bravo curo!!!
ona je tu postavljena kao u njemackoj oni turci i arapi u politici da ne ispadne da je svabo rasista.
Jel neko stvarno vjeruje da se ona nesto pita u politici,ona nije nista kao sto nisu nista ni vlade svih zemalja u svijetu.Svi oni su samo sahovske figure a poteze povlace njih nekolicina koji vladaju svijetom.
@Hatab Pa gdje si bio dosad da te pošaljemo u Davos da to tamo onim jednom za sva vremena objasnis. Tebe su trebali pozvati a ne onog tamo Cerića.
...a Rašina slika joj u novčaniku...😂
E zoko ti se pitas odakle,pa iz Bosne i Hercegovine kotu,ako igra Austrija i Bosna i Hercegovina pa za koga ces navijati pobogu brate nego za Bosnu i Hercegovinu.
Kakva djevojčica sa sela, babo univerzitetski profesor, pobjegao iz mirne Tuzle i od radne i vojne obaveze, odveo čitavu familiju, ministrica se odrekla BH pasoša zbog karijere i sad smo mi što smo ostali sretni što ima i takvih. Mir je za nas samo odsustvo rata i velika hvala uspješnim Bošnjama koji su uspješni za svoj račun u inostranstvu.
Sad znaš šta ti je činiti kad opet zapuca
Bario je neki iz Banovica kaze,A Droaga Alma u tebe Sisoaa
Moja zemlja mala brana vel'koj rijeci ludila čaršijom sad ide sama a za njom šapće mahala lijepa Alma
Ako je sve i jedan od naših ministara loš i korumpiran, logički je zaključiti da smo svi loši i korumpirani i da majka BiH daje samo loše i korumpirane ministre. Da li je moguće da smo svi loši i korumpirani?
Ova Alma ne zna ni korektno ime Zemlje koja joj je navodno u srcu...
očito dama ima problem identiteta...stvarno ,odakle si?pih!
Pitanje je da li je bilo bas toliko homogeno to nase drustvo? Razlicite religije, razlicite kulture, razlicita politicka uvjernja.