Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daleko je to od mira.
Beplatno je pogledajte na Rumble - Oct /znate koji datum/ was in side job -documentary (2024) by john hankey #realhistorychannel tacno ovako napisite necete vjerovati sta se sve desavalo .
njemacki medij: opasnost od ovi u njemackoj nikad veci a to je se pokazalo i na Michael Stürzenberger pogledajte na YouTube nemoras jezik razumiti
Sad znamo zasto su zarobljenici oslobodjeni. To je dogovor, da bi oni tamo rekli, vidite, nesto smo ostvarili. Inace ih nebi nikad oslobodili.
Svuda na svijetu se doseljenici nazivaju " migranti ili izbjeglice" . Nigdje na svijetu nema da izbjeglici daš odmah pušku kada doseli . To ima samo u I£r∆elu. Zanimljivo. Pogledajte par dokumentaraca na Al Jazeeri. Ove izbjeglice koje dolaze u I£r∆el iz cijelog svijeta i koji već 75 godina ugnjetavanju dobri palestinski narod su n∆j90ra $t0k∆. !
Ne budimo naivni jedini tko će odlučivati o miru je Izrael, kada je njih i jedna rezolucija zanimala, o ratu je odlučio Hamas kada je napao Izrael, a o miru će odlučivati samo Izrael, dok god to njima ne bude u interesu bit će rat.
Niko da okrivi genocid i holokaust nad Palestincima, svi pisu da su Palestinci krivi… licemjerstvo medija
Pustili da sve protjeraju ,pobiju i unište i sad su kao mirotvorci.
G3n0cidn| 🇮🇱🇺🇸🇬🇧🇩🇪
Da se razumijemo U današnjem vremenu i Partizane bi kroz medije prozivali da su teroristi i a na©|Ste da su dobri
Neko će i to doživjeti ako bude ovako jačala desnica u EU ili one r4s1st1čke zamlate u Americi.
Allahu Akbar
a šta kaže druga strana mi ne pristajemo na mir dok Hamas ne uništimo
Je li fali sad oruzja u Ukrajini pa malo vamo malo tamo