Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procitajte pazljivo ovaj tekst. Pun gresaka
Iran prijeti a karavane prolaze....ako napadnete Gazu,ako napadnete ovo,ako napadnete ono....sve Židovi ponapadaše a oni ništa.
dolaze g e n o c i d i u Sarajevo hljeba da jedu
Da znate da je Hizbolah do sada ima stotine i stotine sehida za Palestinu, znam da to svi znaju a mozda i neki neuki ne znaju pa dam im se kaze,
Vi samo u prazno i šuplju...!?
Vehbose - šta ima novo u Bočinji?
pa cilj zapada i Amerike je da uništi sve što je islamsko . Gazu svi gledaju i šute . zamislite da se tako nešto desi gdje nisu muslimani sigurno nebi ovako sutili i gledali . njima je sad cilj uvući Iran u rat i da se i taj dio završi . mada Iran nije gaza ali taj bi rat svi osjetili kako tako
Iran šupljira stalno, samo pravi imidž. Svih tamo boli neka stvar za Palestinu.
Ne bi ja njih čekao dok je sotona pokazala lice, sutra će vas napasti preko treće zemlje kao što su napali Afganistan Irak Libiju Siriju
Imam osjecaj da ove neke clanke o not is real pise neki stranac a ovi veoma lose prevode
Izrael neće u rat protiv Hezbollaha osim ako ovi ne udare još dublje u unutrašnjost Izraela. A ako do tog rata i dođe, čisto sumnjam da će se Iran upetljati, jer onda bi se u rat ovoreno uključila i Amerika. Ni Iranu ni Hezbollahu u ovom momentu ne treba sveopći rat.
Čuj to uključiće se Amerika! Pa Amerika je non stop uključena Istael je usa vojna baza! Israel bez usa je ništa i obrnuto
Hala Klix otkud Izrael ima granicu sa Iranom ? Ne lupetajte nego ispravite clanak.
Pa u biti i ima. Šta su Hezbollah u Libanonu i šiitske milicije u Siriji, nego proxy snage Irana koje rade po njihovom nalogu.
Sta radi Hezbolah kontrolise pola Libana
Iran napao Iran i unistio ambasasu u Damasku, joj majko moja
Nema sanse da se izrael smije upustiti u tu avanturu.
i ovi su dosadni. Umjesto mira i industrije uz napredni tehnoloski Izrael vazda sukobi.Taj Izrael je do oktobra uposljavo 200.000 palestinaca.
Da, koji nisu imali nikakva prava, koji su svaki dan prolazili nekoliko sati kroz nekoliko vojnih kontrolnih tacaka, visestruko manje placeno od izraelaca... Drugim rijecima - robovi.
dolaze g e n o c i d i u Sarajevo hljeba da jedu
Punog opsega i biće ... ako bude manjeg opsega biće ...?
Iran ipak kakav takav balans odrzava, dok su ostale arapske zemlje veliko razocarenje. A mogli bi sa malo pritiska, sve zaustaviti.