Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima pravo. Frizerka minimalac a ovu prave djecu kući i daje im država
Neka i frizerka rodi 8 komada čeljadi pa ce i ona dobijati redovnu gutu of 6 milja. Onda moze sa strane da frizira za keš i da uzme jos koju milju.
Nije po zakonu klixe 6000 eura za vise clanova porodice ali eto dovoljno je 3.000 milijardi za jednog superbogatasa i vi neki ljevicari, fuuuuj.
A za jednog poštenog trgovca ili frizera 1300 eura, i iz njegovog džepa uzimaju naknade za ove. Nije baš jednostavno reći šta je najpametnije, ali treba da postoji način da se ne zloupotrebljava na ovaj način i da se roditelji integrisu i zaposle
Gdje si gospodine, sto ti ne das onda nego oni treba od poreza da daju?
Treba napomenuti da su 98% radne snage na gradilištu takođe stranci. Šuti se kad se porezi uzimaju a kad treba strancu dati odmah 0 a naslovnoj. Iz svoje perspektive gledano, za 8ero djece je to da im na kraju mjeseca ne ostane nista. Znači prava socijala, samo da prežive
Vidim neki govore treba odhraniti 8 djece, pako te tjerao da imas osmoro djece jel drzava duzna da dize tvoju djecu. Sto pravis toliku djecu ako ne mozes hraniti.
obicno ovi sto nemaju ni 1 dijete komentarisu kao puno je.... valja odgajati toliku djecu, ja imam 3 pa je to nevjerovatno. To 8 djece ce vremenom kroz skolu postati austrijanci i biti odlicna radna snaga, realno
Problem je što ih ne odgajaju a taj novac koriste za sve osim za dobrobit dijece
To je taj EU sistem, uzmes od radnicke klase i das neradnickoj hahaahahahahaha ko kakav crtani da gledas
Cuj 6000,premalo
6.000 eur a dijeca vjerovatno gladna i bosa,
Upravo tako ali zato im babo vozi Benz AMG...
Više frizer zaradi u Sarajevu nego u Beču. Šišanje 15 KM.
Radili bi da ima posla a da ih neko iskorištava znaš kakve su gazde u austriji
cuj neradnika sto pravda neradnike hahaahahahah
al zato nije bezobrazno dat gonicu lopte par stotina iljada hefticno
sreća budi se Europa...
8kom. Auuu. Ovome se prsti na nogama Ukoce do te mjere da ga zaboravi izvadit
Gospoda su prvo unistila njihove zemlje, porodice uzeli im prirodna bogastva i sad im je to problem sto im se tako vraca. Ko drugome jamu kopa sam u nju upada.
Castro bi radio da 2,000 kada mode plandovati sa 6,000. On da radi neki obicni posao nebi hljeba imao jesti
Eto i mene s babom i materom tamo na socijalu
Kako da i ja postanem pomenuta sirijska porodica socijalni slučaj.
napravi 8 komada dice