Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konstantno se koristi taj narativ da ako priznajes palestincima drzavu, odma si antisemita
A jos sto je veci apsurd je to da askanazi nisu semitski narod
semiti su palestinci a ne ti francuzi jevreji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo najbolje pokazuje stanje Izraela, zbog gubitka krajnje desnice da se jevreji isele za Izrael... Krajnja desnica odgovara Izraelu. Napisao bi malo i govora mržnje..
Miletov drugar, ih sto bi mu se lola iz Laktasa obradovao da na vlast dodje.
I ovaj je iz Rusije dosao kad se SSSR urusio. Manje od 10% jevreja u Izraelu su Sefardi i Mizrahi, pravi semitski jevreji. I ima nesto malo etiopskih crnih jevreja
Znači vama ekstremna desnica odgovara i da ste i sami takvi
Ne ide ni blizu zamišljenog, fali vojske, fali obraza, a i ispucali se džokeri na raznim poljima....kao što će historija pamtiti hol., isto tako će pamtiti i gen. nad Pal.
Potrebno kasapima živog mesa,grupisanje
Šta se čeka?
Niko sličniji pa c0 vima kao oni.
Povedi i Le Pen
hmm zanimljivo... desnicari izgube i nije sigurno za jevreje? Nekakav trend da desnicari podrzavaju izrael... kao da ih oni finansiraju mozda?
Dobra ideja
Nedostaje vojske!
Dođite u Izrael. Neko bi rekao da je tamo aparthejd i fašizam u punom procvatu. Ja ne bi, u nadi da ce AI da pusti komentar.
Ovo je za nevjerovat da najvece zrtve evropskih desnicara tj nasljednika politike lll rajha imaju podršku političara iz naroda koji su najviše stradali od iste te politike, Jevreji,Srbi i Rusi,sta se ovo dešava ljudi,ovaj ,,saharski pijesak ,,je opasan pravo
Pa normalno da francuzi treba da imaju dobre odnose sa muslimanima koji ce uskoro biti dominantni u EU. Treba misliti na budućnost, a budućnost se rađa u Aziji, amerika, jevreji i zapad polako padaju na vagi.