Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapad je godinama na silu kroz medije gurao tu sektasku podjelu, pogotovu za vrijeme njihovih ilegalnih misija po Siriji. To je propalo. Izrael je trilione potrosio uz amere na te operacije koje aposlutno nista donijele nisu, niti ce.
Ako nazivas sebe muslimanom, gledas horore Gaze i idalje si spreman da sektu, sta vec, stavljas ispred ljudskosti zanemarujuci svu bol kroz koju djecica prolaze, neduzni ljudi ti onda nisi to za sto se predstavljas. Prosto.
Jedan je sehadet za sve sekte.
Hesbollah imao sehide u Bosni i licno lidera Hesbolaha puno pomagao u ratu u BIH ima snimci nismo zasluzili takvu brigu od njih , svaka cast za Muslimane Site pokazuju puno vise jedinstva nego mi Suniti Muslimani, ne kazem za pojedince znam da smo svi za to nego kazem za vodje ali bice i to bolje!
Americki diplomata Holbrook &quot "bio sam pod instrukcijom da zrtuvjem Srebrenicu" https://www.youtube.com/watch?v=G-GGOv87nhE
Zna li iko kako ovih dana oticii u irann na "rafineriju", cuo sam da je zemlja atraktivna u ovo doba godine turisticki i zaradom. Taman za povratak u zimu da se skija
Bravo. Idemo BRAĆO do pobjede kao i 2006, a ti Kuduzovicu, Pezicu, Bljakicu i ostali i dalje budite u sluzbi amerikanaca
Prodat ce ih iranci za pro grosa
Biće rata.
I SDA je bila ili je jos uvijek grana tog bratstva... SDA to cesto i naglasava.. nekad skriveno, nekad otvoreno.. hvala Bogu rjesili smo ih se
Zbog cega se mora narod ubijati. Zbog cega ratovi. Americkocheefooti nemaju mira
Amerkinaci tvrde jer ga oni reziraju s Izraelom.
Muslimansko bratstvo je izrazito opasna ideologija
Ma hajde!
zbog cega i po cijim kriterijama
Da li Iran nudi bratsku besplatnu regrutaciju za Bošnjake? Pohrlite Bošnjaci, za Islam! Bosna je puna vjernika i zasigurno će se odazvati vjerskoj dužnosti.
Njima ljudstva ne nedostaje, ali ako treba tu smo. Mislim da smo potrebniji ovde, a braća će doći ovde nama u ispomoć ako zatreba nista se ne sekiraj.
Tako je,razviucite im i vojne snage a i pamet
Muslimani su razjednjieni, dok ne dodje zajednicki neprijatelj.
Izrael nije zajednički neprijatelj. Lupa one koji žele uništenje Izraela, ali surađuje s onima koji mu priznaju pravo na postojanje, što je i logično.
Jeste primjetili kako izgledaju lideri a kako vojnici?
Kako i svagdje izgeldaju jedni i drugi.
sta bi to trebali isto da izgledaju? e jesi levat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)