Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super mi je sto se mi zgrazavamo nad time sto je ucinila Norveska a ovdje smo vrlo spremni ubijati vukove lopatom, ubijati ugrozene risove, ubijati ibise, trovati orlove i niko se ne zgrazava ali Freya je svjetski poznata moržica pa se i mi uhvatili u kolo... Mislim, bolje da malo pocistimo ispred svog praga. Da se razumijemo, zao mi je Freye, pala je kao zrtva ljudske gluposti i politickog konformizma ali ni prva a, nazalost, ni posljednja.
Blago vama kad su vam to jedini problemi u životu.
KAKO STE MOGLI?!?!?!
Trebali su postaviti tablu sa slikom na kojoj morz guta ljude i djecu, mozda im bude jasnije da ne diraju u njegovu privatnost i parkiraju brodice u njegovom vrtu, jos ga ubiju zbog onog sto pripada njemu
Jer mu se morže
Mi smo dobili vladu morževa.
A prosla je bila vlada lopova, tako da mislim da napredujemo 🙂