Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi priznaju samo izbore gdje vlastodršci odnesu 110%. Svaki drugi rezultat je njima sumnjiv.
Putin zna da nije tako namjestio izbore.
Većina stanovnika same Moldavije glasala je protiv evropske integracije. A ako uzmemo Gagauziju, onda je tamo velika većina bila protiv (skoro 95%). Sandu je optužila "proruse" da su kupovali glasove. ALI, odjednom se izjednačavaju nakon brojanja glasača iz dijaspore. Ukrajinci pišu da "Sandu može uz podršku Zapada glumiti Čapajeva optužiti opoziciju da radi za Rusiju i jednostavno zabraniti ili spriječiti najveće opozicione snage da sudjeluju u izborima."
Zato je kod vas sloboda na sve strane,jest ali Slobodan pad sa balkona i prozora
Eto u Rusiji su bili slobodni hahaha
Tako su britanski i američki novinari otišli u Rusiju pa pitali stanovnike za koga bi stvarno glasali, pa nisu bili zadovoljni odgovorima. Pa su napravili anonimne ankete i opet bili nezadovoljni. Nije sadašnja Rusija iz Staljinovog doba. Treba otici i vidjet nesto, ili barem pogledati neki dokumentarac o zivotu u Rusiji. Nista nije kako zapad piše. Isto su nas lagali kako su Arapi nerazvijeni i zaostali.
gooUser1693991133 kakav crni zivot u rusiji. Prigozin je pogodjen u putnickom avionu u po bjela dana u po rusije izmedju dva najmnogoljudnija grada.