Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poenta je u tome da Izbori u usa su obična farsa i Rusi to odlično znaju a ovo tzv miješanje Rusa u usa Izbore samo ima za cilj da joj daju neki značaj i da ljudi pomisle kako je to mnogo bitno! Ja kao resident usa to odlično znam jer to možeš saznati u razgovoru sa svakim iole inteligentnim glasačem
Uzdaj se u se i u braću Ruse...
Ma svi ste vi ljubicice
Probrani cvjetić iz ruske bašte.ma vidi ga majke ti.ovo nije ni za regala.
Covjek govori istinu. I ne, nisam rusofil nego ne nasjedam na zapadnu propagandu.
Mogu li ovi političari sa pravoslavnom većinom biti bar jednom iskreni???? Odgovor je NE
a kako bi Rusija uopste mogla da se mijesa u americke izbore ???
Tako sto je 90% "korisnika" na mrezama botovi iz rusije i kine.
Ako to kažu iz Moskve ko ne bi povjerovao?
Ma kakvi, ne rade ruski botovi 24/7. Vrvi klix, a da ne vrve američki sajtovi od lažnih botovskih naloga. Svi rusko-srpski nacionalisti se uzdaju u Trumpovu pobjedu, od Aleksandra Dugina do Šešelja i Dodika.
"Vjerodostojni" iznad svega :)
Morao je odgledati debatu da bi to i potvrdio.