Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BUDALETINA I SELJAK KAO DODIK I VUCIC . KONACNO SE SKINUO SA LEDJA PAMETNIH LJUDI .
Trump je primjer jakog i afluentnog muskarca ovi sto ga ne vole su samo ljubomorni na jak uticaj koji Trump ima
Ovakav cirkus može samo u Americi.
@marionela ..Da, samo u ameici! u nekim dzavama pokusaj PrEVRATa uspije ako ne onda puciste "po kratkom postupku"
Evo da vam ja objasnim, senat krsi ustav jer ne mogu suditi slobodnom gradaninu u ovom slucaju Trumpu, jer vise nije predsjednik.
@CikCikCikPogodii A isti oni koji su pogurali ovakvu glupost nece snosit nikakve posljedice.To je jos strasnije.
stvar je u tome da mu uklone titulu predsjednik koju on zadrzava do kraja zivota u suprotnom
Kakav glup naslov i još gliplji argument. Radi se o tome da neko ko je nahuškao bagru da izvrše puč mora kriminalno odgovarati za svoja nedjela. Naročito zato što je bilo mrtvih i ranjenih. U suprotnom, svako bi imao pravu da uradi isto ako mu se prohtje.
@che Nadji mi video isječak gdje se huška ta bagra? Isto tako,puč ne vode civili nego visoki vojni i politički duznosnici pa se po tome razlikuje od revolucije. Istina je da se ljevičarska ljiga boji ovog čovjeka i na svaki moguci nacin ga pokusavaju ukinuti.Isto tako ovaj pokusaj je propao u startu.Cekam samo da zavrsi da vidim hoce li klix sta objavit.
pa ovo je samo show za javnost, optuzbe su putpuna glupost budimo realni...
Samo Merkel