Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Već dvije godine većina NATO saveza šalje svoje vojnike da kao dobrovoljci ratuju na strani Ukrajine to znaju i ptice na grani, samo se ne zna koliko ih je do sad poginulo podupirući demokratije i zapadne vrijednost na tlu Ukrajine.
Opet su to dobrovoljci. Ćak i da se jedan general dobrovoljno pridruži Ukraini je to opet dobrovoljno i nema veze sa NATOm.
na ruskoj strani pola bosne i hercegovine i citava srbija ratuje uz to belorusija cecenci afruikanci iz indije sjeverne koreje bivsi cccp republika a novac i oruzije dobovaju opd preko 50 druava i clanica bricsa rusija ne ratuje sama cak ratuje sa 30% svojih finacija i mozda 60% svog oruzija
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sve četiri će dobiti po guzici.
rusofašisti pod zemlju
Da vidimo sta je realno. Nvidia vrijednost 2600, a sva njemacka berza 2500 milijardi. Evropa polako a sigurno ide dole, bez industrije, nema moderne Evrope, a industrije nema bez sirovina, intermedijarni proizvoda, energije. Zamajava se politicki serviranim glupostima koje joj se pakuju sa strane, te sistemski unistava svoju konkurentnost. Jos neko vrijeme USA je tehnoloski i ekonomski na prvom mjestu ali ne zadugo.
Na drugoj strani Kina napravila svoj teski nosac aviona Fujian 85000t - njihova tehnologija - cetvrti , ne kao drugi i treci nosac po sovjetskom modelu, polako i sigurno postaje ravnopravan igrac USA, u proizvodnji cipova, elektricnih vozila, proizvodnja baterija 80% svijeta, inovacije: najefikasniji dizel motor ikad napravljen, najveci broj patenata u svijetu = Kina.
Eskalacione u vašoj glavone..... Polako. Zna se da kapitalistima nije do gubitaka pa ce pokusati front donijeti u neutralne terene tipa Bosna, tampon, Rumunija tampon, Bugarska... Tu ce se rokat ONI, a ne mi.
U yom slucaju mogao bi ja se nekome mamice nahebati .... majku vam bolesnu ....:(
Kako li to Rusi vrše pritisak sa lopatama i Veš mašinama. Eskalacija je tu, ali za nju su zaduženi iskljućivo NATOstanci
Dobar Rus mrtav Rus.
Boga mi, pricajte vi sta hocete ali s Rusijom se nije zajebavati.
A ni sa ukrajinom izgleda, dobro rusi polomise zube
Atomska bomba je atomska bomba, bila ona napravljena u tehnološki savremenoj USA, V. Britaniji, Francuskoj ili u jednoj Rusiji. Za tako razorno oružje je nebitno koliko je savremeno i koliko je savremena vojska na strani onog ko je lansira jer smrt, uništenje i radijacija su neminovni.
Nece nikoga poslati jer se onda ulazi u Berlin!
Živeo Staljin i svjetska revolucija radnika i seljaka ! Dole kapitalizam i kulaci iz Washingtona !
Staljin je ubio više Rusa nalego Hitler.
Šalim se naravno....ali odnio je vrag šalu svakako....
Ma neka gori sve ...svakako je sve u p m otišlo
Ruska vojska zaostaje dosta za Američkom oni su drugi na papiru a u realnosti je to dosta drugačije.Od koga su nasljedili oružije i tenkove silne?Od Sovjetskog Saveza dakle staro oružije preko 35, 40 godina.A da ne pričamo o njihovoj tehnologiji.....
i šta hoš da kažeš s'tim?šta sad?
Samo da je Rusian army peace of sh/t