Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nama na valja i zato smo tu gdje jesmo-na dnu. Covjek ostavi preko 120 milijardi dolara, i onda se nađu nasi strucnjaci da kazu kako je sve to qarina.
Takvi bi dali 1 mil. i onda bi pravili marketing kako su oni dobri gdje bi potrosili 10 mil.
U SAD-u kada se imovina ostavlja djeci ona može biti podložna federalnom porezu na imovinu (estate tax) i porezu na nasljedstvo (inheritance tax), ovisno od države u kojoj se nalazi imovina ili u kojoj nasljednici žive. Ako se imovina ostavlja kvalifikovanoj filantropskoj organizaciji, ona je u potpunosti oslobođena od poreza na imovinu. Donacije dobrotvornim organizacijama ne podliježu federalnom porezu na imovinu, što može značajno smanjiti ukupnu poresku obavezu.
Hay neserey
Bravo momak, samo to ovi naši ne kontaju jer nisu nikad zivjeli u Americi a ustvari ovako bogatasi peru svoje pare u USA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Igor i Gorica prelaze u filantrope ,[ :-)))
Blizi mu se susret sa stvoritelj3m
A tamo mu milijarde nece pomoci
U svakom slučaju ga na onaj svijet neće ponijeti
Sastruži malo sa površine pa pošalji narodu u BiH Ali narodu
Sve je od Allaha pa tako je i Buffeta Allah odabrao da ima 120 milijardi
Teška odluka, pare na računima fondova su na sigurnom. Djeca će to dobro čuvati od očiju javnosti.
Nije mi jasno na čemu zaradi tolike pare
Kupio dionice Coca-Cole kad su bile za džaba.
Lik ulagao pare u dionice kao sto su mocne kompanije banke avio kompanije itd. Za razliku od mene sto sam ulagao u kladionice.
Da ima pravde sve bi mu se oduzelo
Filantropija=pranje para.
eh, kaD bi mEni daO 100 KM da kUpim 4 aLu fEluge zA moG gOlfa 2.....? :(
U americi ko ima keš ide lagano preko stoje...
127 mlrd $,ccc ja bijede
previse je to novca u rukama pojedinca, ili ti pojedinaca, dok polovica svijeta radi za 5$ na dan...
Čudo nije rekao Africi pola odvaliti iz svog šteka, da vi dijelite kao što pričate svi bi bili u izobilju kao u utopiji.