Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj se Elone šta UN uhljebi znaju
Ilone Srbine
Ali se bosnjani oslanjaju na UN. KONTRADIKTORNO? Neeee!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije problem nahraniti siromasne nego je problem nahraniti bogate
oni..bolesno bogati neznaju da postojimo, nas 99% ljudi na planeti..znaju da postoje neki robovi..njihovi. tako je to na ovom dunjaluku.
Ja ne vidim da je covjek rekao da ce rijestii glad u svijetu...
Ovaj škrti govnar je vrlo opasna pogan.
Kineska stara poslovica kaze, ne daji mu ribu, nauci ga da je sam upeca.
...i usput....odrekni se 0.00000000000001% svoje zarade Musku da mi kupiš 4 alu feluge za mog Golfa 2, plizzzzzz...... :(
Bill Gates bi to rijesio cjepljenjem. Svakom gladnom po jednu i problrma vise ne postoji
Nahraniti ih, kratkoročno je ( dnevno ) rješenje. Poljoprivreda i industrija je dugoročno rješenje pod uslovom ako su spremni da rade. Ko može a neće da radi, treba bježati od njega.
Isto ovako bez razmišljanja bi učinila naša tri mušketira : Dodo , Čovke i Bake To su ljudine i nitko nam u Lijepoj našoj BiH nemože vidjeti ljude da traže hranu u kontenjeru već svi jedu u restoranima!!!
Gigant, a zapravo bi na tome zaradio duplo jer bi porasle dionice kao i povjerenje ljudi. Kakav smeker!
čovjek ima milijarde ali u vrijednosti firme, dionicama. te milijarde ne može povući tek tako i dijeliti a da ne ugrozi biznis.
Lako. Daj ljudima sjeme i masine.
Moze rijesiti problem gladi ali na jedan dan
"Umjetni boagatas" sa "umjetnim novcima" ko je shvatio shvatio...
Uvijek isti ublehaši sa svojim "rješenjima" gladi u svijetu: da bogati daju pare i vatikan mikelađelove freske da glabaju... Ne da, 6 milijardi neće riješiti nego ni da sve da neće ništa riješiti. Pojest će hrane za te pare i opet ostati sirotinja. Da se komunističkim forama rješava glad ne bi isti propali.
Ja mislim da se Musk ubio za kopanje rovova ,vrijeme je da osjeti malo lopatu u rukama 😂