Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada neko koji ima puno para pa misli da naivna raja misli i da im je on nekakav putokaz u životu! U USA imaš kliku koja glasa da se izraelu prebace milijarde dolara a onda odvoje od tih para milione dolara i korumpiraju članove Congressa koji će glasati za novi paket milijardi dolara koje će poslati Izraelu i tako u krug pljačkaju budžet usa koje pune svi odrasli Ameri!
imal gdje tacke ili zareza?
Sastala se dva milijardera da brane pravdu i demokratiju.
Ne brini Mule, u Bosni nikad nije bilo regularnih izbora pa evo nas, deveramo.
Lik 100% upravu Trump sigurno nebi dozvolio ovoliko zla u svijetu rat u Ukrajini bi bio sveden na 10dana jer Zelenski nebi dobio ni metak
A lik tvrdi da Amerika treba da posalje jos vise oruzija Izraelu da se "Brani", To sto ga ne zanima Ukraina i sto bi predao Rusiji istocni dio Ukraine ne znaci da ne dozvoljava zlo, upravo suprotno. Nemoj biti ovcica :) .
On je samo bot. Botić
Svaka cast, jesu se nasla dva najnesposobnija biznismena u istoriji Amerike.
Po čemu je Mask nesposoban biznismen? Na stranu što ne dijelim njegove političe stavove, ali samo Starlink će mu ove godine donijeti 6,6 milijardi dolara zarade. Da ne govorim o Tesli, koja pomalo škripi, ali se i dalje drži. Plus SpaceX.
prije 4 god je Biden pozvao sve proizvođače el auta u usa osim tesle koji su tada proizvodili 92% svih el auta u usa i nazvam gm-ovu direktoricu vođom razvoja elektrifikacije. nije dobio tada podršku, ovo je rezultat.
Kao sto Biden ima ekstrema kao slanje bombi od 1000kg koje ruse citave komplekse tako Musk ima ekstrem podrzavajuci Trumpa. Sve je to ogroman interes u igri. Niko nije kako izgleda. Ni Harris sigurno nije kako izgleda, ali opet svjestan i odgovoran covijek moze uvijek lako naci pravi izbor a to iako opet nagadjanje. Harris je opet najsvjesnija i najodgovorinija. Haris ce uciniti vise na socijalnom planu, dok ce Trump i Musk vise na infrastrukturnom planu.
Te rori st
Okrenulo se vrijeme Republikanci postala stranka za mir i ekonomiju dok bi demokrate ratovali.
Za Mir su ti oni koji pozivaju uništenje i bacanje nuklearnih bombi na najstariju civilizaciju svijeta Perziju i genocid u Gazi???
Mmru ti stašoU j....
Koji Sharlatan!
Tako je to. Bravo idemo bijeli !