Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Garant razvija neko oruzje masovnog unistenja
Spržit će ga 5G mrežom.
Nece tebi biti nista ljudino, ti i takvi kao ti zivite minimalno 100 godina.
Rusi,, potrebna vam ke revolucija da svrgnete te budale i postanete dio demokratskog svijeta
Oni ne žele demokratiju.
Rahmetli Musk, mozda rahmetli i mi, jer vidi po ruskim medijama i forumima da likovi slike evrope postavljaju napad na Njemacku, Francusku i Englesku tako da ljudi vidimo se na drugom svijetu da igramo klikera...
Jest, a svi će sjediti u svojim kucama mirno čekati da ih rusi pokolju. Kako ste tako glupi rusi ne mogu Ukrajinu osvojit da osvajaju Englesku i Njemačku.... Bože debila
Ono kad umislis da si bog. A i svi te tako doživljavaju, vecinom duhovno poharana omladina zapada. Samo si smrtnik kao i svi ostali. Zašto ne prozivaš administracije svoje zemlje kad si toliko veliki slobodogovornik.
Da, a komplet NiH, NIAD sa ljudima na celu sa Faucijem odgovoran sigurno za smrt 400 hiljada + amerikanaca zbog blokiranja efektivnih tretmana protiv ove laboratorijske posasti zvana covid 19... Sto o tome ne prica Musk? Gdje su muda?
Najbitnije je uvijek naći način da se bude u fokusu javnosti
svi se šprdaju sa Rusima, a oni kmeče i laju