Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
borac za gradzansku BH, u kojoj bi nesmetano ubijao krscane
bosnjaci su najbrojniji europski narod u isilu
Otkad se SDA zove SAD...
Kako svi izgledaju slično?
A gornja maoča....sta objavljuju o nekom tamo.... sto murija ne zalazi u gornju maoču?????
Kakav komentar da čovjek napiše, znači primili te ljudi objeručke u svoju državu imaš posao o kojem u Bosni si samo mogao da sanjaš imaš šansu da ostvariš šta god si spreman i sposoban u svom źivotu i ti se odlučiš da im se tako zahvališ ma bravo Bošnjo cvala ti 🙈🙈
Iz Bosne ih bilo desetak u ISILL- u i svi Bošnjaci isilovci. Koja ovdje logika vlada to je za ozbiljnije studije. Ako brojite i dijasporu onda recite da je ta i ta cifra na 6 miliona.
A kako se ovi S-H nazi botovi odmah sastanu da za svaku priliku vrijeđaju Bošnjake, što ti je čudo propagandnih rata.
Nemojte tako, siguran sam da je doticni veoma liberalan. Ipak je on bosnjak iz Bih
za ideale ginu budale
Kako se zove?
Jel i ovaj mentalno obolio
Koliko moras imati mozak velicine klikera, da odes u jednu od ekonomski najmocnijih drzava svijeta, koja ti da sva ljudska prava kao domicilnom stanovnistvu, a ti vezan za bliskoistocne vrijednosti iz 7 vijeka.
Kreten
Jad jadni...Fuj!
Hadžialić reagovala na spornu izjavu glasnogovornika Vlade Mađarske: Muslimani u BiH su najliberalniji
Kreten