Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smijem zamisliti bol ovog covjeka koji nema nikakve veze sa Palestinom i Palestincima osim da je vidio strasne scene i istinu koju svi kriju i prikazuju drugacije. Njegovi osjecaji su preveliki sa ljudske strane, zelim mu brz oporavak
Mislim da nije toliko do osjecaja, nego do ludila. I ja imam i ti osjecaje za stradanja, ali necemo se samozapaliti jer nismo insane.
Ubijati djecu je terorizam...16500 djece ubijeno u Gazi...
.Vintzu..Palestinci koji imaju Izralesko drzavljanstvo imaju pravo glasa u Izraelu Imaju pravo glasa od prvih izbora u Izraelu održanih 25. januara 1949. godine. Imaju svoje stranke i politicare izabrane u vladi Izraela..imas internet pa pogledaj.
Covjek je Jevrej
Boli ta nepravda ko je iole preosjetljiv a prati situaciju može biti jako teško
U fizici poznato kao samozapaljenje, dok u nasem zivotu to znaci nesto drugo.
Je li binselman vec poceo skupljati sergiju za Izrael da jim financira gorivo i troskove za napad.
Samuel Mena ima dusu dok u medjuvremenu milioni selefija za stipendiju safunjaju macora bibiju i selmanu istovremeno.
Covjek bio i licno vidio tragediju u gazi
Puko ko petarda iskreno... Vidjeli su mnogi, pa se ne pale.
Zapalio samo ruku, to se ne broji
Jazuk ruke, trebao si se opasati i u Tel Aviv
jel mi neko moze kulturno objasniti zbog cega je Hamas kidnapovao civile i uzeo kao taoce?!? Zbog cega ne pusti te taoce?
Taoci su mijenjani za taoce koje drzi Izrael godinama po zatvorima. Govorim o zenema i djeci koji su hapseni desetinama godina i jos ih je puno zatvoreno bez ikakvog sudjenja. Neki su zamijenjeni ali vecina jos ne. Pregovori za ostale taoce kod hamasa su stali jer Izrael ne zeli prekid vatre a time ni Hamas ne zeli dati preostale taoce.
ako 2 miliina arapa, palestinaca zivi u Izraelu i ima Izraelsko drzavljanstvo, zasto bi Izrael uzimao djecu i zane, kao sto kazes, i zatvarao bez ikakvog razloga i drzao godinama zatvorene? usput, jel mi mozes naci neki link da pogledam to?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zasto samo ruku?
Zato jer nije smio više.
Slika govori sve, bol koju saosjeća sa neuporedivim bolom sta tamo rade !
Podrzavam empatiju ali ne u ovoj mjeri, ovo je vec dijagnoza
Sad će naslovi na CNN i FOX kako se 'mentalno labilna osoba zapalila na tamo nekom protestu.'
Ne, nego je eto mentalno stabilna osoba