Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On nije neprijatelj muslimana, a to vam objasnim jednostavno. On je svim muslimanima pokazao svoje pravo lice i karakter, svi znaju ko je. Za muslimane i sve ostale veci su neprijatelji i pravi neprijatelji i prijetnja su oni sto fino pricaju, a djelima ubiju milione muslimana kao npr Biden,
Hoces da kazes ne voli ih, rado bi da ih deportuje iz holandije, ali posto im sve to javno govori mogu ga smatrati prijateljem. Ispada onaj ko ti misli najgore, a to ti otvoreno kaze, nije ti neprijatelj.
Evo rusopatofila sa "objašnjenjem" za štićenike doma za mentalno bolesne 🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nema se sta strahovati kad postujes pravila i zakone u bilo kojoj zemlji zivis. Tacka
Oni da ne poštuju imali bi deportaciju. Ovaj čovjek će da mijenja zakone koji se tiču muslimana
Jesi li siguran u to?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cemu panika nit on nit bilo ko sam moze uzeti nesto na sto imas pravo....tako ni muslimanima. Ne kontam raju koja se identifikuje sa onima koji rade sranja,ne postuju zakone gdje dodu hoce samo da bude po njihovom...ko voli takve. Znaci ako neko kaze da je protiv doseljenika koji se bave kriminalom kako neko moze reci oni su protiv svi doseljenika. Ja cisto sumnjam da normalnom doseljeniku bilo koje religije ovaj nece praviti probleme dok se ponasa kako treba.
Jevreji su strahovali 30 tih god ..... Pa sta se desilo.... Sada se prenosi na muslimanski svijet nije on pobjedio bezveze, jevreji su u Njemackoj drzali sve.... I u svijetu
Nema potrebe za strahovanje. Pasoš, karta i cesta. Najbolje bi bilo kad bi mogli masovno
nema goreg sljama na svjetu od Marokanaca ( nema veze sto su muslimani) ,,,,,,, zivim tu vec 30g i sve mi je jasno zato ne valjajte gluposti...
nema on kapacitet da formira većinu,nije ovo prvi put da on osvoji dosta mandata
Strahuju da ce morat počet šta radit i integrisat se u društvo?
Neznam sta je ovde iznenadjujuce. Njegov odnos prema muslimanima i odnos muslimana prema Zapadu ili drustva u kojima nemogu da se prilagode i namecu paralelna drustva. Naravno da ovo mjenja politiku i ako ne ovaj put formirat ce vecinu poslije sljedecih izbora.
Ucinimo Holandiju bijelom i hriscanskom ponovo. Ja to tako dozivljavam. Svidja mi se tip.
Postuj prravila te drzave u kojoj zivis. Ako zelis neka druga oravila, idi tamo odakle si i dosao
Nece Wilders ni sastaviti novu vladu.Moze se formirati vecina i i bez PVV
Ide klix na sabahu
Gadan je i naizgled.
Uvijek ce imati veca prava nego krscan u Saudiji
Ovo se vjerovatno odnosi na one muslimane iz Azije, koji nakon 10 godina boravka u drzavi, jos nisu nasli posao a nacionalni jezik drzave u kojoj zive je 0 bodova. Tako da ili se integrisi ili pakuj kofer i nazad preko Mediteranskog mora.
Sve vlasti na svijetu 98% antiislamske i cionističke