Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ce musliman, samo nece klanjat. Udjem na fb, sve su sami hadisi, slike s maramom, Pezic, Kuduzovic. Odem u dzamiju, prazna, te iste djevojke u kafani, muskarci u kladionici. Popustite, niko vas ne goni.
Haj prouci bismilu kucu ti prepisem
Musliman nije ni ljevičar ni desničar. U političkom spektru pravi musliman je politički centar. Drži se zlatne sredine. Jer islam je vjera socijalne pravde i srednjeg puta.
Musliman treba uvijek da podržava istinu. A istina je da su ljevičarske ideje puno bliže socijalnoj pravdi kako se preporučuje u Kur'anu. Pogledaj samo historiju ranog muslimanskog društva i promjene koje su napravljene tada u odnosu na prethodno politeističko arapsko društvo. Šta izvorni islam ima sa desničarskim ideologijama (nacionalizmom, fašizmom, konzervativizmom)? Skoro pa ništa. Doduše ako pitaš hodže, oni će ti drugačije kazati jer su većinom konzervativci.
Jos jedan debil s interneta za kojim beta muskarci bale a on ih iskoristava i zgrce pare samo tako. Malo ateista malo pravoslavac malo musliman, samo se konvertuje a jedna istina je da je debil koji je skontao kako da uzme pare
Ma radije ću isjeći cijelu ruku, nego da ovu budalu gledam kako siluje i prostituciju vrši, a da mu bog oprosti, nek oprosti, ali ja neću.
Žene će same tražiti revitalizaciju i ponovnu uspostavu patrijarhata čim se svi muškarci probude i prekinu biti slabići i pizde.
Kao prvo muslimani ne mogu biti ni ljevičari ni liberali. Ili si musliman ili nisi. Kao drugo, i žene su se osjećale inferiornim finansijski i pravno i baš zbog toga je nastao feminizam. Sada kad muškarci žele moć, emancipaciju i osnaživanje (kao logičnu reakciju na feminizam) to liberalima ne odgovara.
Vjerski Islam reality dokle je doslo ovo bgt
Tate uopšte nije musliman, kao sto nije bio ni pravoslavac. Pratim ga 4,5 godina i na starim videoima (koje je obrisao) je ismijavao ideju Boga, govorio za sebe da je ateista, pa je poslije rekao da je izabrao da bude pravoslavac jer je to najisplatnije biti u Rumuniji, jer tamo crkva vodi drzavu. Davao ogromne cifre svakog mjeseca u crkvu. Poslije je shvatio da bi mu priča da je musliman najviše donijela koristi i zaštite, pa ako krenu na njega, kao krenuli su na njega jer je musliman
Lik samo povlači najbolje poteze po šahovskoj ploči za sebe, a realno je veliki manipulator i jedan od najboljih marketera ikada. Od nepoznatog lika do toga da ga zna haman čitav svijet. P.S ja ga gotivim zbog mnogih stvari, mada se oko puno stvari ne slazem sa njim.
Dvije najbrutalnije vjere! Fuj
TOP G
Koji hype nebitnom liku
FREE TATE BROTHERS! Istina ce izaci na vidjelo!