Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5 minuta voznje od mene nalazi se Ana i zeli da me ..
Marne
15 sati voznje, u cemu, cime, biciklom, skuterom, peglicom, golfom 2, novim mercedesom, helikopterom, avionom, kojom brzinom voznje, i je li to nova mjera za udaljenost, molim pojasnjenje...
Golfom cvajom:))
Autom brate neces kombajnom ni traktorom. Vise puta vozio do Bukuresta, treba cirka 12-13 sati, ovo mjesto je dalje nekih 180 km ravnice i prema Constanci je svakako autoput, znaci to je to 15 sati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ceka se i NATO baza u Brcko distriktu
@gooUser1717158204 Covjek je u upravu.Nisam ni ja skontao,sta je pisac htjeo da kaze.
E CUJ NAJVECA BAZA A 1800 LJUD
Treba imati mooda pa to postaviti u Ukrajini.
Odmah do baze - groblje!
Koliko radijaciji treba da stigne do nas?
Veceras izlazi Isakova pjesma Snaga Naroda
Nije 15 sati nego 12 sati vožnje od BiH. A da budem precizan, 12 sati i 4 minute, ali ko ima brza kola i dobar je vozač može doći i za manje od 12 sati.
15 sati voznje od BiH, nalazi se i Ramstein-baza, tako da nista cudno, a jos blize je Aviano
I mi trebamo traziti Nato bazu na Sokocu ili Laktasima. Tek tada cemo biti sigurn8.
Šta kaže vucic,smije li na K.o.so.vo?
Koliko je baza udaljena od Beograda..
To je znacajan podatak za dovodjenje investitora u BiH ko i lanjski snijeg.Neka nama Srbije i njihovih dobrih veza sa Kinon.Desna politicka Evropa ovdje ne pravi fabrike.
A sto vole ovi ameri turati nos svagdje i kao propagirati dekomkratiju .
Bice veliki rat ali medijski, jer ne treba bolje, ljudi ionako ne idu nigdje osim na more i nista ne znaju osim da ugadjaju sebi