Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ye8eš Jadran odoh u Sibir.
Najgoreje što će istovremeno sa promjenom klime dolaziti i do više ratova između država, unutar država, između naroda... Ali nije ni normalno da se neka živa bića toliko nakote da ima više auta na svijetu nego bilo kakvih drugih životinja koje trebaju isto toliko kvadratnih metara.
Nazalost, istorija nas uci da iz istorije nista ne ucimo. Ali, pogledajte kakvu pometnju na planeti izazva jedan, manje-vise bezazlen virus. A istinski problem je ovo - klimatske promjene. I tu nece biti nade kao... vakcina ili proci ce. Zavisno od stepena (a ne ide na dobro) ljudi od nauke predvidjaju i upotrebu nuklearnog oruzja od strane elite, da bi takvi, mocni, osvojili zivotni prostor i prezivjeli.
Laz3te Rubine mi
Jadranska obala se bori da ima 38 stepeni, a ne arktik🤦‍♂️ to je 38 stepeni iznad prosjeka u sustini to je temeperatura od 2 do 5 stepeni celzijusa kod njih... opet izgleda strasno, ali nije desavalo se i prije i desavat ce se uvijek!!
@BudemLiImoJedan , tesko se i tebi sa takvim ogranicenim mozgom.
Sve su ovo predznaci
Naučnici zabrinuti... Incko na aparatima !
ovo nece izaci na dobro
srecom nema borovine
ma, važi...
RUSI TJERAJU OBLAKE!
@LordBeneton - jest vala ovo rusi nešto mute. Ko će drugi. Neće valjda polaci?
Taman mozemo na ljetovanje u sibir😂😂😂😂