Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix uvijek prešučuje najvažnije. Ovaj glavonja je drugi po vrijednosti finansijer demokratske strake u SAD a prvi je naravno George Šoroš. Oprali su milijarde za Ukrajinu ,preko FTX i sad se tobože čupo našao krivim.
U ovim komentarima izgleda svi ko da su sa sela, ima hljeba i bez motike, ne brinite se vi, a ftx je uhvatio da prevari najbogatije ljude svojeta, ukljucujuci najvece hedgefundove, niko nije mogao ocekivat ovo.
Zamisli uplatis par stotina hiljada ili milione dolara kesa za nesto sto je imaginarno a bukvalno kablo iskljuci iz struje sve propada i svaka mu cast treba mu spomenik podici a ne optuznicu!
Nije to bas tako jednostavno hahahaha
Da ti "ištekaš"svoje kablo sada nebi ovdje mogao pisati, a da znaš da bi mogao, razmisli.
Isti Dritan