Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice posla
Sad ce se nasi skuciti zacas.
neplanska gradnja, sjeca sume 🤣🤣
Sta ima obican narod sa politikom? Znaci mi smo onda svi korumpirani/lopovi ako cemo tom logikom. Jel nama u Bosni bolje, nedo Bog da nas zadesi poplava pa ce bit udri po jadnom narodu.
Lahko je meni za njih, imaju love za bacanje i sr aelu i H krajini.
Opet Rusi kvare klimu, mjesto ljeta šalju zimu
😂😂
a oni nek salju izraelu oruzje,gube licemjerne,Boga uvijek ima,ali oni ne znaju za Njega
Na stranu postojanje boga, ali po ovoj tvojoj logici, šta su to Palestinci učinili loše, pa ih ovako teška sudbina zadesi. Vjerujem i ja u boga, ali ne u takvog da kažnjava ovako. Moje vjerovanje je da ćemo za grijehe odgovarati na sudnjem danu, a ovo su iskušenja.
Test za rijec genocidnost!