Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više je on ovim rekao o židovima i njihovoj politici i suštini ihog sukoba nego što bi to bilo ko drugi mogao. Ovo je totalno fašistička izjava. Ozbiljno me pitate za te bebe, šta s tobom nije u redu? Stvarno, koji idiot mora biti da misliš da je njih briga za palestinske bebe...
Svijet je odavno postao jako tužno i turobno mjesto, vrijeme bi bilo za jedan kvalitetan restart....
Hitlerov promašaj!
goo. 41218/ I on tebi od do,majmune.
Iskren ako ništa.
Ado sine, okreces se u grobu od spominjanja, ustani da se ponovis
Hitlere volimo te
U ime Boga Svemilosnog Samilosnog, da podari napaćenom Narodu Palestine mir i spasenje od Izraelita zlikovaca. Molim Boga Svevišnjeg da kazni žestoko, brzo i pravedno zlikovce kojima vapaj malog djeteta i suze majki ništa ne znače. Bože Svemilostivi spusti svoju kaznu na Izraelćane. Amen.
Boli boga racku za palestince. I za ćifute.
od sve u 3 ljepe majcice
Najomraženija država,veći fašisti i od hitlerove Njemačke!
Lažeš
Ali zato muslimanske vođe ni da kažu jednu, jedinu riječ protiv cionista, mudro šute i čuvaju bogastvo jadnici jadni. S.Arabija, Uae, Pakistan i tzv islamske drzave..
https://t.me/epohaportal/11566
Cancer likes this
Ovo je njima dozvoljeno da rade da sto vecu kaznu zasluze, ljudi mislim da nam nije jos puno ostalo nekoliko godina max, svevje zapisano i receno prije 1500 godina
Ucesnica koncerta gdje je Hamas napravio masakr kaze da su samo dva sata prije pocetka saznali za mjesto gdje ce biti odrzan.Tu nesto debelo nije logicno.
PROLETERI SVIH ZEMALJA,UJEDINITE SE !!!
Hitler je lijepo govorio za njih ostavio sam jedan dio da vidite zbog cega sam ih ubijao.