Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze sacuvaj!
Fali jos kukasti krst u sredini...
bagra primitivna
Ovo meni konturama liči na jedan simbol iz WW2
Ubice hiljada djece u par sedmica mogu optužiti bilo kojeg Palestinca da je Hamasovac i bez suđenja smaknuti. Civilizacija je dogurala do te tačke. Sve što se kaže protiv ubijanja palestinske djece je antisemitizam. I ne smije se pričati da ubijaju djecu i isključuju struju bolnicama i inkubatorima i pacijentima na dijalizi. osuđeni su na smrt bez suda i ništa krivi. To je 21. stoljeće.
joj kako ce kmecat i patiti ovi smradovi...Gospodaru podari da to bude sto prije.Amin
Zašto se uopšte pretvarate da zakoni vrijede za palestince.
izrael je fašističko - teroristička tvorevina, nastala na progonu,genocidu, mučenju i torturi.
https://www.facebook.com/mirsaddubravic/videos/719547936890862/?mibextid=GpiG5r I kršćani i crkve su meta cionista - faraona. Samo dok dođu na red.
Dramaticno
Ako sam dobro shvatio iz stranog medija ovo je "umjetnicka struktura", bolesno u svakom slucaju ali treba popraviti clanak.
Netanyahuu nije ravan ni Džingis Kan. Fujjjjjj.
AMERIKA DANAS: Broj stanovnika 443 miliona. Židovske populacije 1,5%. Procenat Židova u Trampovov administraciji je bio 80%. Procenat Židova u Bajdenovoj administraciji je 100%.
Na svijetu je 1,8 biliona sunita od toga 500 miliona arapa i svi redom su sise i glupani to je glavni problem a zapad samo fura svoju politiku. 200 miliona Shiija jos stoje uspravno ali i njih lome desetljecima sankcijama i kad dodje Trump bacit ce atomsku na njih... zalostno sve skupa, sramota kako zapad stoji iza Ukrajine ...sankcijama Rusiji, parama, oruzjem, logistikom a Saudijci, Bahrain, Maroko i UAE su bili protiv naftnih sankcija Izraelu... o cemu mi tu da pricamo, pljuc.
Narod Ād je bio najjaci i najnapredniji narod u njihovom vremenu, te su za sebe tvrdili da su najjači i počeli sijati nered na Zemlji. Onaj ko je čitao Kur'an zna da je sunnet na zemlji da kada se neko uzdigne vise nego sto treba, da ce biti "spušten", tako da je i Ād bio uništen.
Kao i mnogi drugi narodi, a i sam faraon
Od žrtve do ekstremista, ubica i psihopata. Bit ce jednom novi Ramzes, Rimsko i Hitleri…
iranski vodja je najavio ww3 prije par dana- da ce zvanicno zapoceti kroz par mjeseci.. pa vi razmislite svi malo..