Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro,shvatili smo da radite za vladu KS i njihovu odluku,sjašite malo za danas
MashaAllah JA TU POTVRDU SA PONOSOM SVIMA POKAZUJEM💪
Nevakcinisanima ne treba dat nigdje iz svog stana izac. Procitajte stoko u Njemackoj od ukupnog broja hospitaliziranih, samo 8% su cijepljeni. Znaci 92% su necijepljeni. Samo ti Meho slusaj sta ti nadriljekar Stevan iz Beograda govori, pa ces uskoro kod Sebije na Malina ventilator.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Preglupa vijest, slobodno procitajte ovo kao: Sa negativnim testom, kao i UVIJEK, mozete uci u Njemacku.
Nema vakcina, aaaaajj pomrijet cemo, daj vakcine, ljudi nam umiru. Dosle vakcine svih boja i oblika. Ajj necemo vakcine, hocete da nas ubijete, primoravate na vakcine, vrsite testiranja, umiremo. Pa u pm vise koji je k.... ovom narodu !!!!!!!!!???????
vileda, i šta ćeš onda kad udješ u Njemačku? Sjedit u 4 zida? Nema mrdanja više nigdje bez da si vakcinisan, prebolio koronu ili pokazao test. A uskoro testovi moraju da se plaćaju za sve koji nisu vakcinisani. I šta ćeš onda u Njemačkoj da tražiš? Nećeš moći para nanjet za testove ako hoćeš da normalno živiš. Vakcina ti ne gine kad tad. I znaš šta, primićeš je itekako
Leopard je htio koku...a inace gore ko zivi pod rodenog bi lego....tako da.nije slucajno.Najbolesnija drzava na svjetu.Njemacka dom nasih Balkanaca koji se krpe medu sobom
Sve same lezi i teska propaganda. No klix mora raditi isto kao hrvatski Index i srpski Kurir,objavljivati ono sto im nadredjeni kazu. A ako netko postavi komentar koji sadrzi imalo istine odmah ga uklone. Toliko o slobodi govora.
Q kod nas kad pomenes nastavnicima koji ce svaki dan biti u kontaktu s nasom djecom, da moraju da se vakcinisu, dignemo se za odbranu nekih ljudskih prava i sloboda a kad ti isti nastavnici presucuju npr.vrsnjacko nasilje koje je vrlo cesta pojava i to samo da se ne bi zamjerali sa mocnim roditeljima, pravimo se da nas to ne zanima. Generalno smo jadan i bijedan narod, glup i zatucan, nasjedamo na botove i ne vidimo dalje od nosa. Definitivno bolje ne zasluzujemo.
Ma ja kao i 1940 prvo zute trake ogranicenje ulaza u prevoz i pozorista, a onda idu dalje logori egzekucije itd
Sad i u WC 😂 znaju Jel vršiš veliku ili malu nuždu i imaš li problema s bubrezima. KONTROLA a NE SLOBODA
4 rajh
Uiste vi nas u glavu i nogama i rukama
Nista, necemo vise u Njemacku
Posteno
Kino, pozorište, zabavni park, muzej ili galerija mogu sacekati dok prodje Covid. Neću boraviti u zatvorenom prostoru restorana ili kafića, samo basta, u teretanu ne idem a sto se tice frizera, sisanje kod kuce.
A što klix akademici kmeče 😂 Ko da Vas je sviju onaj Bulevar pravio
Da.. Uz besplatno testiranje ili vakcinu po izboru... Kad to budemo imali javite nam...
Svi koji su preležali koronu,imaju bolju prirodnu zaštitu,od ovih koji primaju genetski materijal u vidu injekcije,a to vakcinom zovu.
Neću u Njemačku
SS promjenio naziv u 3G ;)