Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ovo dostignuće naglašava nepokolebljivu posvećenost EU i njenih partnera iz G7 da podrže Ukrajinu u njenoj borbi za svoju slobodu, oporavak i obnovu" I to ruskim parama. Ali kad Rus okrene slicne mjere, onda ce prvo ovdje biti: Rusija pljacka i otima. Ne volim Ruse, na Balkanu igraju izuzetno destruktivnu ulogu, ali treba imati zrno objektivnosti po ovom pitanju, barem da bi sam shvatio sta se desava.
Do sad su dali preko 200 milijardi Ukrajini! Je li stvarno toliko vrijedna odbrana Ukrajine dok za sve druge ratove zajedno nisu dali ni 10% od toga da se drugi brane. Ovde se vodi rat protiv hrišćana i muslimana zapad ne žali u ovim slučaju još 200 milijardi.
Vidi ove marionete liberalista , ko tebe postavi glumac lepi da udaris na putina hahaha
Zamisli da ti neko zamrzne imovinu, a da tom imovinom komsija vraca svoje kredite.
Zela nije imao za dzoje, sad multimilioner:)
znaci negdje oko 20 milijardi eura generisanog novca je na raspolaganju Urajincima samo u Europi ufff, nisu to male pare, da ne ispadne samo veci problem sa ovim :) drzave udju u rat za 300/500 miliona! sta ce biti sa milijardama... Ovo je gore od hladnog rata. Samo da ne niknu pecurke :))
Neće, ni pod kojim uslovima
Slava Rusiji
Ukrajina će osloboditi svaki pedalj svoje države.
Rusija je samo 20% na europskom kontinentu , da su bar u glavi toliko posto europljani.
gooUser1723625353@ O kojim ti Evropljanima pričaš? O onim što su samo u Africi napravili 50 genocida i još tamo imaju kolonije. Rusi nisu zlatni, ali su nevinašca za Evropljane.