Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok Arapi prave ekpnomdku saradnju.
Libanonci nisu arapi. Hezbolah nisu arapi.
I slave Ronaldov 903. gol
izrael nije izvršio napad na položaje Hezbolaha nego na grad i civilno stanovništvo kako uvijek rade zločinci
Izrahel je otvoreno zlo. Ali i ostatak svijeta ne doseže daleko od toga čim niko ništa ne čini da to zlo zaustavi.
Ovi troše resurse na rakete koje iz. obori bez problema umjesto da nabave sebi koji sistem za zaštitu od aviona... i još čačkaju i provociraju, a nebo na izvolte
Šta mislite Bošnjaci da li bi bošnjakinja bila gradonacelnica Sarajeva da je jevreja u Sarajevu 400 hiljada, a Bošnjaka 400...da li bi sdp (ako bi ga u tom slučaju i bilo) uspio instalirati Bošnjakinju kao gradonacelnicu???
Liban ima pravo da se Brani
Ma trebaju samo odseliti, sto da ginu bzvz. A onda ce izrael doci kod ovih sto su sutili, a onda cu i ja sutiti, bit ce mi svejedno.
Lagano se izrael razvlaci na vise frontova, to ce mu biti uzrok propasti.
Za Hezbolah, ne za Liban.
Da se SAD ne upletu???pa zar se mogu više uplesti nego jesu dajući izraelskim krvolocima svu logistikui pored činjenice da izraelski narod protestuje protiv rata i ubijanja nevine djece i civila?
Zašto ih Iran ne naoruža sa pvo.
Mi Bošnjaci ako mislimo preživjeti oramo nabaviti najmodernije rakete velikog dometa jer vidite šta se radi u svjetu . Život muslimanske djece
Vi bošnjaci trebate da se prije svega odreknete tog alijinog bošnjaštva uzurpiranog 93g samo za muslimane jer taj naziv ide u prilog drugim dvoma neprijatelja cjelovite BiH slijedbenika politika Tudžman Milošević.U BiH postoje samo BOSANCI ili nekad zvani BOŠNJACI pravoslavne,katolićke i muslimanske vjeroispovjesti.
Sami su trazili jbg. Kce se bez ikakvog pokrica i onda kuku majko.
https://youtu.be/rwlh_2rjwSY?feature=shared
jel ikom jasno sada zasto je BIH 92 pustena niz vodu....isto bi bilo nedaj boze opet rata, ne prizivajte, pogotovu minhenske Klix brigade.
U BOSANSTVU je SPAS.
Cionisti
Zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača.