Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve bih ja mogao halalti,ali sto smo dopustili da od onakve drzave i naroda napravimo plemena nad kojim će se iživljavali polupismeni monstrumi poput makrona sultca,murphya,eskobara.....to nikad neću halaliti,da je ona drzava makron ne bi smjeo izostati ime drzave,ovako trpimo majmune da nam sole pamet
Kosovski Albanci su prvi krenuli u razvaljivanje Juge. Čim je Tito umro, krenuše tkz.studentski nemiri na Kosovu, pojavi se gospa u Međugorju, kasnije Milošević, Tuđman, slunto Alija...
makroon ili moroon?
Francuski predsjednik Emmanuel Macro podrzava diktatora Vucica jer mu je ovaj obecao da ce Francuske firme dobiti posao za gradnju beogradskog metroa. A dobio ga je davno da lobira za Srbiju izrucivsi Bg aerodrom takodjer Francuzima.
Sta je trebalo da ne bude izbora dok Vucicu ne bude cejf jer da su Albanci cekali Srbe da organizuju izbore nikad ih bmnebi ni bilo.Imali su postenu priliku da izaberu svoje a zasto nisu nek Vucic kaze.Dali se u Francuskoj i Americi ne oragnizuju izbori ako neko bojkotuje naravno da organizuju a izgleda sad SAD i potrcko ovaj Francuz nabacuju lopticu Rusiji i traze novi sukob da bi jos vise iskoristili tudzu nesrecu
Ovako bi sutra i nas pustili niz vodu, djaba genocid.
Ovo nije dobro za Albance. Jasno je svima da bi povlačenje SAD sa Kosova bio znak Srbima za juriš na Kosovo i da bi rat bio neminovan. Taj bi se sukob kao spojene posude prelio u Makedoniju, Albaniju a Dodik bi zaigrao na najopasniju kartu i za sebe i za Srbe u BiH.
Kako je dobro ne citati vijesti.. totalno se oslobodis ovih budala
Hajmo ćafiri jasno recite Kosovarima: Mi smo odlučili Sjever Kosova dati Srbiji u sklopu nove američke inicijative preslaganja Z. Balkana. Samo nije vam Kurti Konaković i Nikšić - kojima da Marfi kaže: ima da se pakujete s porodicama iz Bosne -imate vremena noćas do 24h - oni bi se spakovali i još zahvalili što im je dao toliko vremena. Kurtija ne možete kupiti a ni mentalno slomiti.
Mali smecar nek prvo u svom vrtu pomete .. malo malo neki protesti
Licemijerna pokvarena EU i SAD ,mrssss
Ameri i Francuzi sa ostatkom EU hoce da liferuju Rusiju iz Srb i to je ta igra. Daju im tracak nade dok ih ne poklope i onda opet Jovo na novo.
srbo-cetnicki saucesnici ne dozvoljavaju nezavisnoj drzavi da organizira izbore prema svojim zakonima?
davanjem nezavisnosti kosova zapad je samo zapalio vatru na glupom balkanu gdje je sve otislo u k...gdje ljudi nemaju sta da jedu,gdje se djeca ubijaju,gdje babini sinovi rwde sta hoce,gdje stotine hiljada mladih odlazi,samo su rasirili ideju nacionalizma i fasizma,dosta vise i tih si*tara,dobili su drzavu al recemo im je kako i sta da urade i sad kao nece,nek svi povuku priznanje pa nek se puse i oni..dajte nam bar malo mira
nije nezavisnost kosova zapalila vatru na "glupom balkanu" nego zlocinacki srbo-cetnicki milosevicev rezim. sve drugo su posljedice. a ide se na to da se srbija svede na pasaluk, kako bi, kao ruski saveznik, bila nebitna i u regionalnim okvirima. i milosevic je nekad, poput sada vucica, bio ohrabren da krene u rusenje jugoslavije. sta mislis ko ga ohrabrio?
Hajmo ćafiri jasno recite Kosovarima: Mi smo odlučili Sjever Kosova dati Srbiji u sklopu nove američke inicijative preslaganja Z. Balkana. Samo nije vam Kurti Konaković i Nikšić - kojima da Marfi kaže: ima da se pakujete s porodicama iz Bosne imate vremena noćas do 24h - oni bi se spakovali i još zahvalili što im je dao toliko vremena. Kurtija nemožete kupiti a ni mentalno slomiti.
Hajmo munafici jasno recite Kosovarima: Mi smo odlučili Sjever Kosova dati Srbiji u sklopu nove američke inicijative preslaganja Z. Balkana. Samo nije vam Kurti Konaković i Nikšić - kojima da Marfi kaže: ima da se pakujete s porodicama iz Bosne imate vremena noćas do 24h - oni bi se spakovali i još zahvalili što im je dao toliko vremena. Kurtija nemožete kupiti a ni mentalno slomiti.
Kurti mora slušat Zapad ko poslušni psić.