Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini t e r o r i s t i ste vi.
Nisu jedini.
Dobro i Srbi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a sa koliko Krvi na rukama je Amerika od Vijetnama do Palestine
20-30 komentara dnevno i vise akaunta.
God bless America
Oruzana demokratija...
Kemale i ti znaš da su ovo americke snage i obavještajne sluzbe, kakav Izrael- to je samo naziv
Kemale i ti znaš da su ovo americke snage i obavještajne sluzbe, kakav Izrael- to je samo naziv
Nece mualimani u SAD glasati za vas
Jock eto za Trumpa ćemo. Pa mismk Srbi.
A kakve su vaše ruke, pita komšija u mene moj.
MUPM.
Zapamtite rijeci rahmetli Alije Izetbegovica: Danas se u svijetu postuje samo SNAGA. Kakav moral i postenje, nego pamet u glavu i da postanemo sto jaci, a to pocinje od nas samih i nasih malih zivota.
e jesmo snazni, po kucama pistolji iz 80-ih, bas imamo sta za pokazati, zemlja penzionera i budzetlija.
ko se maca lata, od maca i gine. ne pomisljaj na oryzje jer cemo izgubiti i ovo sto imamo. Mi smo daleko najmanji, i daleko najslabiji. Dok se Alije nije posao igrati rata, ni sno zivljeli na cijelom teritoriju BiH. NE POMISLJAJ NA ORUZJE, trazi saveznika u americi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vi ste samo u zadnji 20 godina ubili milione ljude
fabrikanti
Čiju vi sve krv imate na rukama? Miliona ljudi širom svijeta kojima je uglavnom jedina krivica bila što su živjeli u zemljama koje se nisu pristale povinovati vašim interesima pa ste ih napali, razorili, "uveli im demokratiju". Naravno, oni koji rade u skladu sa vašim interesima mogu npr. čovjeka ubiti, isjeći na komade i istopiti u kiselini. Takvima ne "uvodite demokratiju" nego su vam ključni partneri...
Nije on napao Ameriku. Sta su ti Amerikanci radili u njegovoj drzavi ? Nisu dosli kao radnici, niti kao turisti.
ma hajde, ko je lud, pale su maske vas i vaše demokratije
I Amerika je terorista sa krvlju svih naroda B.Istoka :) treba li brojeve da ubacujem koliko krvi? evo samo Irak 400 000, za ono neko imaginativno oruzje za masovno unistenje :) sto su kao posjedovali. Treba li dalje? Iseli svoje sa bliskog istoka a ne kolonizacije pravis :)