Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da je Trump dokaz, koliku moc imaju mediji, nazalost. Nije ni Trump andeo, ali ako se sistematski i ovako trasparentno moze spustit predsjenik usa na zemlju, sta se zapravo desava u pozadini i sta stvarno mogu?.
Trump je fasist - jer nije poceo ni jedan rat tokom svog mandata!
Osim građanskog kod kuće
Tako to pocinje. Imat ce 50 mill pratilaca gdje ce cirkulisati jednoumlje. Tako to zavrsi kad neko misli da moze cenzurisati slobodu govora. Onako smo barem imali sansu sa suceljavamo misljenja na istoj platformi. Ovako ce i jedno i drugi postati radikalniji bez korektivnog faktora
Boli njega radi sta oce
Ovaj je lud al totalno hhahahahahahaha
Naziv capitolump haha
Evo kaze moj Fadil - Ako Melanija vise ne moze tvitovati sa Donaldovog, nek tvituje sa mog.
trump zdraooo
On ima toliko dugova da je pitanje s čijim novcem
Budala globalnih razmijera
Osnovaće djesi.ba.
Neka mu Vučić pozajmi profil i šifru, i tako je srpska ljubav prema Trump nemjerljiva.
Izgubio orijentaciju
rekao je Putin da će mu pomoći sve što treba
Redakcijo klix-a, zbog svjesnog i namjernog sirenja mrznje na vjerskoj, rasnoj i etnickoj pripadnosti od strane osoba pod nickovima @bulevar i @bekran danas je grupa gradjana predala prijavu policiji i RAK-u. Ocekujemo da nadlezne institucije poduzmu sve kako bi identifikovali i uhapsili ove osobe a takodje i ispitali odgovorne osobe sa ovog portala, a u cilju provjere tekstova i komentara na samom portalu.
Kao da je Tramp prepisao legitimnog i njegov neodloznu potrebu za Rvačkim TV kanalom na kojoj će Komsica da blati od skijanja do koje čaše više, a mogao bi i onaj dan van ustavnog upada rulje u kongres proglasit danom republike Trampistan
Sreca pa nije zapoceo neki rat po bliskom istoku za vrjeme vladavine
Pa sa kime Amerika još nije zaratovalo pa je mogla zaratovati?