Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smije niko sad. Istu sudbinu da dozivi. Ovaj hapsi sve protestante. A i salje na onaj svijet
Ko su preostali opozicionari čitaj ko su sljedeće žrtve
Zamisli kome treba ovakav članak u BiH ?! Milijardu problema u kući imamo, zemlja puca po šavovima u svakom pogledu a mi trebamo voditi računa o smrti nekog gay idiota koji je krepao u tamo nekom zatvoru u Rusiji! Još da stvar bude gora da se sekiramo o stanju opozicije u Rusiji?! Pa jeste li normalni ?
ne trebas se sekirati, vec biti informisan da nisi duduk kad sutra progovoris s nekom obrazovanom osobom
Assange Snowden njima kapa do poda, a ovom naccisti brz zaborav u svijetu želim
Klix nije ovako pisao o Ubijenom Farisu u Sred Sarajeva ali zato svaki dan po Jedno 10’Vjesti o Ubijenom Fasisti Navaljnom !
Zasto nema Clanka o tome da je Fasista Navaljni juce uklonjej i polomljen iz Sarajeva,jesu to zabranile Strane ambasade ili Trojka da o tome pisete
Kmecanje za deklarisanim fasistom, neonacistom, ksenofobom, islamomrscem i antisemitom, Navaljnijem. Zanimljivo, kao i svi drugi desnicari, gotivio je Izrael.
Nostradamus je predvidio raspad velikog carstva u 21. Vijeku. Da li je to Rusija? U 1560-oj godini Rusija je bila carstvo i Nostradamus je zna po tom imenu iz tog vemena, Rusko Carstvo.
Izrael i Rusija i Amerika su agresori! Svi koji su na njihovoj strani su psihički bolesnici!