Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zlo najduže živi.
@BronzeBear - Zlo dolazi u različitim oblicima, ali svako je prolazno i kratko traje. Dobro uvijek pobijedi zlo. Svijet je pobijedio i Hitlera, kao i razna zla i prije i poslije njega. Naravno, zla ima još tu i tamo, ali ce i ono proći.
Isti ko onaj David Rokerfeler , od pet do šest transplantacija srca , ko zombi majku mu satanističku!
sloboda govora, lik nista lose nije rekao
SOROŠ - FILANTROP - U BOSANSKOJ VERZIJI ŠĆEPO RADONČIĆ.
soros je tokom iiog svjetskog rata otkucavao jevreje nacistima u rodnoj madjarskoj. Lik je isto jevrej. izjavio da ga je to uzbudjivalo, dakle namazan je svim bojama I musk sigurno nije daleko od istine
Kako da ne. Tip imao 9 godina kad je rat poceo. Kani te se gluposti i tih teorija. O njima se i pise u ovom clanku.
Nije uhajr nikad marke potrošio.
Soros je filantrop od kojeg je rusko-desnicarska propaganda napravila djavola.
Istjerujem zlo, utjerujem dobro
Seronje obojica
Ovo vam je dobar primjer da je skromno siromastvo daleko bolje za zivot od velikog imetka
Soroš je ljudina Allah mu dao svako dobro.Amin
Soroš ko podgrijan mrtvac
Ma fresh leš, nema dalje 🤣🤣
KAKO MOZETE SRATI DA JE TEORIJA ZAVJERE KADA COVJEK SAM KAZE U INTERVJUU, POTRAZITE NA YT, DA MU JE OTKOVENJE ZIVOTA BILO KADA JE SHVATIO KOLIKO JE NJEGOV ZIVOT DOBAR ZA RAZLIKU OD DJECE KOJU JE SA SVOJIM OCUHOM NACISTOM SLAO U AUSVIC?!?!?!
hoce svijet odahnut kad ovaj akrep odapne
Je, vi u BeHa će te prvi odahnuti kad on rikne. Haman svi problemi će vam se riješiti. Sebije, Bakiri, Duduci, Čovići, prosječni koeficijent Bošnje će sa 80 skočiti na 180, itd...
neće ga ni bog .
Stari je to jazavac koji muti po svijetu