Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li FK Sarajevo biti prvak ove godine?
HARP je čudo šta može uraditi. Igraju se dragog Boga pa će na kraju reći Klimatske promjene.
Zbog klimatskih promjena su izumrli i dinosaurusi a čovjeka uopšte nije bilo! Zemlja prolazi kroz svoje cikluse a reaguje i na uticaje iz svemira! Samo je promjena stalna!
Zanimljivo da su ovu oluju nazvali BORIS ! Jel to ima veze sa Rusijom i imenom koje se koristi u Rusiji ? Da se jos vise zamrzi Rusija ili je slučajnost ! Mogli su je nazvati Franjo, Michael, Katherine, Georg itd.
Nazivaju se abecednim redom kako dolaze, no bitno je da si ti nešto rekao. Svako ima na žalost pravo na mišljenje pa tako i ti.
A zašto ga ne nazvaše Benjamin?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Voda je potekla nizvodno.....dobro je da nije uzvodno tad bi sve iznenadila
Mamma mia, porco zio che una cazzata!