Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krščanski terorista😡👎
Dosadni ste vi koji pozivate a da je musliman bio bi terorista. Shvatite da definicija da li se radi o teroristickom napadu ili ne zavisi od cilja napada. Nije bitna nacionalnost ili religija napadaca nego njegovi motivi za napad. Ovaj nije deklarirao nikakav politicki cilj jednostavo, po onom sto se zna, bio je osamljen, izolovan, a mentalno nestabilan...eto ako trebate razlog u u jednoj rijeci NEJEBICA.
Naravno da je i ovo terorizam. Toliko ubistava i ova koju mu vezuju posljednih mjeseci sada, nije mogao počiniti tek onako od ludosti. Za to je potrebna i logistika, i naoružanje i cilj - koji se od naroda krije da se isti ne bi proglasio terorista. Ali, njihov problem. Ubijenom je na kraju svejedno.
valjda u čitavoj europi dan žalosti.kako izgleda zastava češke da je stavim na profil.češka problemi al ne i terorizam.
Dje ce ovaj biti terorista , to je dobra dusa Ceska ..
Sam je navodio da je društvo ogrezlo u zlu i da će dobiti zlo.
U gazi svaki dan gine par stotina zena,djece ,bespomocnih ,ruse se domovi ,zgrade ,bolnice i nije vise nista stravicno ,sva ta ubsitva su sada nama postala normala i nista nas vise ne moze iznenaditi nakon uzasa i genocida h Gazi.