Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno smo mi nezahvalni ljudi kad vidim u kakvim okolnostima neki zive
Mi smo umazeni i kroz to nezahvalni.
A mi se davimo nacionalizmom. Tacno ne zasluzujemo ovu zemlju!
Koliko zna šta znači a možda i novinar koji ovo piše šta znači RURALIZM.
Trebamo otkupit slonove i poslat im ovce i krave
Odakle ti krave i ovce , to se u Bosni odavno ne uzgaja.
strah me Allaha , ne mogu nesto mnogo ucinit da pomognem ali stvarno smo mi mnogo losi i zaslijepljeni Dunjalukom, na nam se Allah smiluje i pomogne da izadjemo na pravi put.
s. khake u celofan I glume glavonje,
Strašno. Šta je s parama od uranijuma, dijamanata i ostalih metala i minerala koji se u njoj vade i izvoze ? Šta je sa ribom obzirom da su atlantska zemlja, zar ne mogu ribom ljude nahraniti ? To se zove zapadna demokratija.
Umri od gladi dok zapadnjaci voze tvoj uranijum i dijamante, zlato, srebro, ... Lovi ribu za pakovanje i izvoz a ti umri od gladi. Jer zapadnjacima dugujes nezavisnost i demokratiju. Cijena je tvoj život. Ni kod nas nije puno drugačije. Na žalost.
Nemaju šta da jedu ali i dalje u prosjeku po četvero djece imaju
Šta će kada pojedu životinje?
To je pravo pitanje. Odgovor je poznat. Obicno rat i migracije. Cjela historija je puna takvih primjera.
A mi dajemo 800 hiljada za novu gosinu i ne znamomsta cemo od bijesa! A to bi nekome produzilo zivot nahranilo dalo volju za zivotom
počelo je
što ne naplate od Hansova ge n ozzid od prije 1oo godina?
Jel jos sta saopcilo ministarstvo