Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD i GB su osovina zla u svijetu, prvi je novi okupator i zlocinac, a druga je sa najdužem stažu u cinjenje nepravde i zlocina u svijetu. Nema gdje u svinetu da nisu ucinili zlocin od dalekog istok do dalekpg zapada.....Bog je je pravedan i zbog Svojih principa i kao garant za pravednosti u svijetu i za covjecanstvo, kadtad ce ih prvo poniziti i onda unistiti SIGURNO 🤲🇵🇸🇧🇦
Da li je moguce dole napraviti nekakav mir bar jedan dan??? Stoljecima ratuju ti divljaci međusobno se ubijaju kolju ti islamski fanatici i nacisti. Evropa je davno udarila šakom od sto i rekla dosta!!! osim sto kod nas na balkanu bi bilo isto od ustaskocetnicke oligarhije da nismo na evropskom tlu.
Oni osvajaju srca Palestinaca pokazivanjem da žele da im pomognu,makar i lažno, jer od braće Palestinaca Arapa "sunija" nema ništa, i tako se šiizam polako širi. Bagdad je njihov, Damask je njihov, Sana je njihova, sve prijestonice Islama, a još Kuds ako padne u njihove ruke, to je ogromni poraz za sve muslimane.
Znači dodju 2 Ajatolaha oslobode ti zemlju i tuku te dok ne postaneš šija? ne kontam kakav poraz? PORAZ ZA MUSLIMANE SU SAUDIJSKI PRINCEVI I KRALJEVI ARAPSKIH ZEMALJA TZV. "VOĐE VJERNIKA" KOJI SJEDE MLATE JANJETINU UZ RAZNE KONCERTE I ŠALJU PISMA ŽIDOVIMA KAKO SE NADAJU DA IM OVO S PALESTINOM NEĆE POREMETITI ODNOSE :)
Zajebani nema sta...zive na svjetskoj sisi od pomoci i sad kao oni nesto vazan faktor. Problem je kad ovi zavrnu pipu opet ce po obicnom narodu a ne ovim hajvanima koji prave sranja jer njima nikad nista zafaliti nece.
Sad se vidi zasto su ih Saudjiska arabika sa jos 5 arapske zemlje uz podrske SAD i GB napadali skoro 7 godina a nisu im nista mogli....Allah je najveci i On je uvjek uz Svoje iskrene reobove 🇵🇸🇧🇦🇮🇶🇱🇧🇸🇾🇾🇪
Jest, jest, vidimo.
Eto sada se vidi da su pravi muslimani vjernici, godinama ubijaju svoj narod, sada pucaju po trgovackim brodovima, pljackaju i pale. Bas pravi vjernici....
Ha Ha sad ce im genocidasi djecoubojice pripisati nedostatak demokratije i korupciju ? Naprijed Huti . Najjaci ste.
Podrska za hute.