Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ga ne oborise ????
Pilot uploadovao najnovije mape Rusije, al' beta verzija bila..
Od principa "ako jedna clanica bude napadnuta, cijeli nato ulazi u rat" sad spade na "ako clanica bude napadnuta, ostale bi trebale uci u rat". Za mjesec-dva ce se to svesti na "ako clanica bude napadnuta, ostale ce je pomoci finansijski kao i Ukrainu". Eto ti nato
Poalje fino upozorenje - ne odgovori - obara ao! Sa agresorima ne moe drugaije.
Ovakvi incidenti iznad Baltika se redovno deavaju ve godinama, samo se javnost nije obavjetavala o tome. Ruska podmornica je bila u tokholmskom zaljevu prije 10 godina.
I beluga hvaldimir je usao u norvesku
https://www.theguardian.com/world/2014/oct/19/sweden-search-russian-submarine-stockholm
Sve smo to vec vidili i dozivili. Prvo proviciraju, ako odgovoris adekvatno onda ONI imaju razlog za ozbiljnu akciju. Ista je to igra bila jos 92 - ge.
Boris se malo provozao da ispita teren nego meni nikako nije jasno kako je onaj dron presao dve nato zemlje i pao u trecoj
Zna li se uopste ko je lansirao to cudo i zasto
rokaj, samo rokaj rodzace
Rusi trae belaja, da izazovu konflikt sa ostatkom evropskih zemalja.
cackaju rusi
{ta to ima u ovoj kr/hriscanskoj civiliyacija da moraju svakih 50/tak godina pobiti 50+miliona a iyme]u onako milion tamo, 100 000 ovamo i sl. Da li je to zbog Duhovnog Kanibalizma, ne znam ne mogu da budem pametan....
Zasto nije vjest da je NATO odbio Putinov mirovni prijedlog nisu ga cak ni razmatrali ,a Putin rekao ako se prihvati Rusi iste minute prestaju pucati.
Putin nije dostoja da americu gleda na istoj razini a ne cjeli nato taklo nesto moze sa ukrainskim i mozda njemacki kanzelarom dogovorit ali ne sa najvecim i najmocnijim savezom kojeg ce svjet ikad vise vidjeti!!
ako ti neko daje marku za kucu, hoces li razmatrat ponudu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Umoran sam. Ne mogu vise da podnesem odbacenost i odbijanja. Niko mi ne moze reci da zene ne vole lose.
U vedakskoj nemiri. Zdravo!
Jao to kukaju Facebook korisnici i slini delegati uskraena im platforma da truju, bravo klix, odlino AI sjajna stvar